Kapcsolat

Sorozat

Ilyen jelmezben feszítenek majd a Falcon and the Winter Soldier főszereplői

Nem a ruha teszi az embert, a szuperhőst azonban igen.

blank

blank

Hosszú ideig tartó várakozás után január 15-én végre ténylegesen is kezdetét vette az MCU negyedik fázisa, igaz, most még nem a gyöngyvásznon, hanem a kisképernyőn a WandaVision révén. A Skarlát Boszorkány és Vízió nem mindennapi kapcsolatát bemutató széria azonban csak az első a marveles tévésorozatok hosszú sorában, hiszen olyan projektek követik majd, mint a Loki, a What if…, a Holdlovag (melyet Oscar Isaac főszereplésével épp kis hazánkban forgattak) és a Falcon and the Winter Soldier – hogy csak párat említsünk. Ez utóbbira már csak bő egy hónapot kell várnunk, így tehát várható, hogy ez idő alatt elszórnak néhány apróbb infómorzsát a széria kapcsán. Kezdésként pedig nem másról, mint a főszereplők jelmezeiről rántották le a leplet:

blank
blank
blank

A vállalat egyébként a nemrég piacra dobott alkalmazásával, a Marvel Collect! -el engedett némi bepillantást a színfalak mögé a rajongóknak, aminek keretében card traderben kártyák révén láthatjuk a karaktereket újdonsült(?) jelmezükben. Na persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy túl nagy változáson egyik karakter sem esett át legutóbbi felbukkanása óta, de Zémó báró legalább megkapja a képregényekben ikonikussá lett lila maszkját – bár ezt az információt történetesen már eddig is tudtuk.

A Falcon and the Winter Soldier március 19-én debütál a Disney+-on Anthony Mackie-val (A bombák földjén), Sebastian Stan-nel (Én, Tonya), Daniel Brühl-lel (Hajsza a győzelemért), Wyatt Russel-lel (Fekete tükör) és Emily VanCamp-al (Bosszú) a főbb szerepekben. A széria hat epizódból fog állni, folytatásról egyelőre nincs információ.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak