Kapcsolat

Gaming

Egy ingyen Assassin’s Creedet valaki?

Kínából, újév alkalmából, szeretettel.

blank

blank

A kínai újév egyre inkább globális tényezővé kezdi kinőni magát, ami nem csoda, hiszen hatalmas piacról van szó, a Kelet pedig immár mindennemű fogyasztói igényt igyekszik kiszolgálni. Logikus hát, hogy az ünnepre a Ubisoft is készül, a Ubisoft Connect (a volt Uplay) felületén ugyanis most nemcsak komoly leárazásokba, de még egy bármiféle ellenszolgáltatás nélkül bezsákolható Assassin’s Creed játékba is belebotolhatunk.

Ha pedig már a bivaly évét ünneplik a távol-keleti országban, akkor stílusosan a Kínában játszódó, 2015-ben megjelent Assassin’s Creed Chronicles: China jöhet csak szóba. Az 1526-ban játszódó játékban az Ezio Auditore által kiképzett Shao Junnal szállunk szembe a Nyolc Tigris Templomosainak rendjével. Nem árt azonban odafigyelni, mert csupán február 16-ig van lehetőségünk bezsákolni az ingyen osztogatott orgyilkosos epizódot.

blank

És ha már Kínánál járunk, nem mehetünk el szó nélkül a már ki tudja hányadjára felröppenő új Assassin’s Creed játék körüli pletyka mellett sem, melynek potenciális helyszínéül újfent a távol-keleti országot jelölték meg. És bár a híresztelések szokás szerint elég ingatag lábakon állnak, lassan minden kultúrát végiglátogatott már a sorozat, a nagy számok törvénye alapján pedig előbb-utóbb be kell jönnie a találgatásoknak…

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak