Kapcsolat

Gaming

[Frissítve] Ingyenesen szerezhetjük be a Total War: Troy-t másik három játék kíséretében, de nem árt sietni, az akció csak korlátozott ideig él

blank

blank

Ma jelenik meg a Creative Assembly játékfejlesztő stúdió népszerű stratégiai játékának következő darabja, a Total War Saga: Troy, ami a történelem egyik legepikusabb csatáját, Trója ostromát hivatott megidézni. A program a megjelenéstől számítva egy évig csak az Epic Games boltjában lesz fellelhető, azonban a debütálás első 24 órájában ingyenesen szerezhetjük be.

Az Epic Games – ahogy azt korábban ígérte – ezúttal nem aprózta el: a mai napon közel 100 eurót (mintegy 35 ezer forintot) spórolhatunk meg a cég jóvoltából, ugyanis mindjárt négy játékot szerezhetünk be a boltjukból ellenszolgáltatás nélkül. Az egyik nem kisebb cím, mint a mindössze pár órája megjelent Total War Saga:Tory, a 100% árkedvezmény azonban csak nagyon korlátozott ideig, augusztus 14. 15:00-ig él, de a korábban beígért ajándékokat, a 2019-es Remnant: From the Ashest és a The Alto Collectiont is bezsebelhetjük – az Alto’s Adventure-t és az Alto’s Odyssey-t tartalmazza. A Total Warral ellentétben az utóbbi kettőt (azaz hármat) augusztus 20-ig van lehetőségünk a könyvtárunkhoz adni.

Ahhoz, hogy a miénk legyenek a játékok, nem kell mást tenni, mint legkésőbb jövő hét csütörtök öt óráig (Total War esetében holnap háromig) ellátogatni az Epic Games digitális áruházába, felkeresni a játékok adatlapját, majd a kép alatt látható GET gombra bökni. Az esetben, ha még nem lenne a bolthoz tartozó fiókunk, regisztrálni szükséges egyet (de akár a Google fiókkal is beléphettek), és már tölthetjük is a tételeket.

Akik nem hallottak volna az Epic magánakciójáról, esetleg nincsenek képben a Total War-szériával kapcsolatban, azoknak álljon itt a korábbi cikk is, amiből több információt is megtudhattok a népszerű stratégiai játék ma megjelent epizódjáról.

[Eredeti cikk] Emlékeztető: augusztus 13-án ingyen szerezhetjük be a Total War: Troy-t

A Creative Assemblynek köszönhetően az elmúlt 20 esztendő során többek közt ókori császárok, középkori királyok és japán sógunok felemelkedése és bukása elevenedett meg a képernyőnkön a Total War-széria képében. A legutóbbi darab 2019-ben jelent meg, ami a 3. századi Kína és a három királyság korába kalauzolta a játékosokat, a soron következő etap azonban egy ennél is epikusabb korszakot, Trója ostromát idézi majd meg.

A játék Total War Saga: Troy címen érkezik az Epic Games Store kínálatába, a megjelenés első 24 órájában pedig egyetlen peták kicsengetése nélkül a könyvtárunkhoz adhatjuk, így később bármikor letötlhetjük majd és játszhatunk vele – már amennyiben időben cselekszünk. A hírt maga Tim Heaton, a SEGA Europe vezérigazgatója robbantotta még június elején, azonban már csak kettőt kell aludnunk, hogy bármiféle ellenszolgátatás nélkül feszülhessünk neki a homéroszi eposzoknak (természetesen játék formájában), ugyanis csütörtökön, azaz augusztus 13-án jelenik meg.

Amit érdemes lehet tudni a Total War Saga: Troyról, hogy a vikinges Thrones of Britanniához hasonlóan ismét egy kisebb epizód lesz, ám a fejlesztők ígérete szerint a valamivel “szegényesebb” tartalom egyensúlyozásaképp egy a szokottnál sokkal drámaibb és karakterközpontúbb történetet kapunk, amiben állítólag még a sorozat legemlékezetesebb főgonosza is felbukkan majd. A görög költő történeteiből (Íliász, Odüsszeia) kiindulva itt több név is felmerülhet (AgamemnónAkhilleusz, akár istenek is – nézőpont kérdése), ám egyelőre nem tudni, hogy az alkotók pontosan kire, esetleg kikre gondoltak.

Játékmenet szempontjából ugyan a széria védjegyei megmaradnak, ám az epikus konfliktust a tucatnyi frakció és a hatalmas játéktér helyett csak a trójaiak és a görögök szemszögéből lesz lehetőségünk átélni, miközben a legendák és a mítoszok a szemünk előtt elevenednek meg.

Ugyanakkor nem csak a Total War Saga: Troy lesz az egyetlen cím, amire ingyen csaphatunk le csütörtökön, ugyanis öt órától élesednek az Epic Games heti ajándékai is, méghozzá az Alto Collection, ami az Alto’s Adventure-t és az Alto’s Odyssey-t foglalja magába, valamint a tavalyi év egyik legizgalmasabb soulslike darabja, a Remnant from the Ashes. Jelenleg pedig még a Wilmot’s Warehouse című puzzle játékot és a 3 out of 10 interaktív sitcom első epizódját van lehetőségünk hozzáadni a fiókunkhoz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak