Kapcsolat

Film

Azt beszélik: Jamie Foxx Electrója mellett két másik ismerős karakter is visszatérhet az MCU-ban

blank

blank

Egy pár napja szinte felrobbantotta az internetet a hír, miszerint a 2014-es A csodálatos Pókember 2 főgonosza, Ekectro a Pókember 3-ban is felbukkan, méghozzá az eredeti színész, Jamie Foxx (A por ereje, Django elszabadul) alakításában. Természetesen a bejelentés mind a világháló népénél, mind az újságíróknál beindította a fantazmagóriáló fogaskerekeket, hogy akkor a 2022-es Doctor Strange in the Multiverse of Madness vagy tényleg Tom Holland hálószövőjének harmadik szólófilmje hozza be a multiverzumot az MCU-ba. Sajnos erre a kérdésre aligha mostanság fogunk választ kapni, de ha ez nem volna elég, további két korábbi Marvel filmes színész neve is felröppent, akik Foxxhoz hasonlóan szintén visszatérhetnek szerepükhöz, immár az MCU berkein belül.

A ComicBookMovie hívta fel rá a figyelmet, hogy a filmes ügyekben jártas Daniel Ritchman ezúttal egy olyan pletykát szellőztetett meg, miszerint Foxx mellett Dane DeHaan (Valerian és az ezer bolygó városa) és Kirsten Dunst (Interjú a vámpírral) elfeledett karaktere is tiszteletét teheti a képregényfilmes moziverzumban.

DeHaan szintén az Andrew Garfield-féle Pókemberben alakította a főhős legjobb barátját, Harry Osbornt, majd később ellenségét, a második Zöld Manót. Ugyanakkor Dunst a Sam Raimi által rendezett trilógiában formálta meg a falmászó nagy szerelmét, Mary Jane Watsont. Habár az MCU-s Pókember-filmekben még sem M.J, sem Osborn nem tűnt fel (nem, Zendaya nem Mary Janet, hanem Michelle Jonest alakítja), így benne van, hogy a “régi” karakterek képében kerülnek elő, a forrás azonban kihangsúlyozza, hogy a fáma nem feltétlenül a Pókember 3-ra vonatkozik, hanem en block az egész MCU-ra.

Hogy Ritchman forrásai mennyire felelnek meg a valóságnak, azt most még nehéz volna megmondani, mindenesetre Peter Parker már biztosan összefut Foxx villámokat hajigáló szupergonoszával, valamint J.K. Simmons J. Jonah Jamesonjával a következő kalandja során, ami – előreláthatólag – 2021. decemberében lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak