Kapcsolat

BREAKING

Jamie Foxx újra Electro lesz a Pókemeber 3-ban, és… Tobey Maguire és Andrew Garfield hálószövője is felbukkan benne?

blank

blank

Régóta tudható, hogy a DC / Warner Bros. mellett a Marvel / Sony is egy közös filmes multiverzum kiépítésén ügyeskedik, de eddig még úgy tűnt, a stúdiók a 2022-ben esedékes Doctor Strange in the Multiverse of Madness-szel szeretnék behozni a párhuzamos idősíkokat, ezzel együtt több ismert MCU-s karakter alternatív identitását, erre azonban jóval előbb, már a Pókember 3-ban sor kerülhet.

Talán kezdjük a legelején: csütörtök este a The Hollywood Reportar egy nagyon váratlan információval rukkolt elő, ami szerint a 2014-es A csodálatos Pókember 2 főgonosza, Electro az MCU harmadik pókemberes filmjében is felbukkan, nem mellesleg az eredeti színész, Jamie Foxx alakításában. Az információ akkor még nem jogerősen, csak feltételes módon járta körbe az internetet, és bár hivatalosan sem a Sony, sem a Marvel által nem került megerősítésre azóta sem, maga Foxx egy Instagram-posztban hitelt adott a híresztelésnek.

blank

Továbbá a színész azt is elárulta, hogy karakterének ezúttal nem lesz kék bőre, amit annak idején oly sokan kifogásoltak, helyette igazi rosszfiú szerepben fog tetszelegni – hogy az utóbbi mit takar pontosan, az nem derült ki, de ha tippelnünk kéne, Foxx szavai a karakter képregényekből ismerős, klasszikus személyazonosságát és sárga-zöld jelmezét sejtetik.

Persze Electro szerepét illetően most még teljesen vakon vagyunk, ám a hír hallatán automatikusan arra asszociálunk, hogy Electro feltűnésével egyidejűleg az MCU-ba keveredik az Andrew Garfield-féle hálószövő univerzuma is – ne feledjük, a Pókember: Idegenben egyik stáblista utáni jelenetében már J.K. Simmons is felbukkant a Sam Raimi által rendezett Pókember-trilógia J. Jonah Jamesonként, akinek visszatérése sokkal profetikusabb lehet, mint azt korábban gondoltuk. Ha pedig a feltételezés önmagában nem állná meg a helyét, Foxx egy azóta törölt posztert is megosztott, amin Tom Holland mellett Garfield és Tobey Maguire hálószövő hőse is ott ácsorog, az utóbb név ráadásul már nem is először röppen fel a Pókember 3-mal kapcsolatban.

blank

A Slashfilm teóriája szerint ez úgy lehetséges, hogy miután Peter Parker-t leleplezik, valamilyen úton-módon portált nyit, amin keresztül a korábbi Pókemberek univerzumába is átruccan. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a korábbi felvetések szerint a Pókember 3 inkább a Sinister Six szuper-bűnbandát hivatott felvezetni (akik a jövőben egy saját mozit is kapnak), így az sem elképzelhetetlen, hogy ez az Electro a 2014-es filmben látott karakter teljesen idegen énje lesz, aki semennyire sem kapcsolódik Garfield Pókemberéhez.

Kérdésünk jelen pillanatban tömérdek van Peter Parker következő önálló kalandjait illetően, melyekre valószínűleg nem mostanság kapunk választ, jelenlegi álláspont szerint 2021. decemberében, de a Sony már kikötötte, hogy erre is csak a koronavírusos viharfelhők elvonulása esetén kerülhet sor.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak