Kapcsolat

BREAKING

Jared Leto újra Jokerként kacaghat Az Igazság Ligája rendezői változatában

Mi lesz ez a sorozat, kérem?

blank

blank

Talán abban mindnyájan egyetértünk, hogy a mozivásznon életre kelt Jokerek közül nem Jared Leto (Mielőtt meghaltam) alakítása a legemlékezetesebb. Ugyanakkor azt sem szabad elfeledni, hogy a karakternek nem hagytak kellő időt a kibontakozáshoz a legszebben szólva is silány Suicide Squadben. Leto ennek hangot is adott a 2016-os premiert követve, elmondása szerint ugyanis David Ayer rendező a forgatáskor még jóval több játékidőt tervezett a bűn bohóchercegének, de a Warner Bros. parancsára a felvételek a vágószoba padlóján végezték. Sőt a színész egy ponton azt is kijelentette, soha többé nem hajlandó eljátszani a figurát, amiért ilyen csúnyán elbántak vele (no meg persze az egész filmmel). Nos, úgy tűnik, valakinek mégis sikerült kizökkenteni őt ezen álláspontjából, név szerint Zack Snydernek (300), aki tragikus sorsú Az Igazság Ligája-filmjét végül saját szájíze szerint is elkészítheti egy HBO-s sorozat formájában, miben még a Joker Leto-féle identitása is szerepelni fog.

blank

A hírről a The Hollywood Reporter számolt be, és bár az információt hivatalosan nem erősítettek meg, de ha a lap bennfentes forrásokra mer támaszkodni, az kilencvenkilec százalékban az igazságot tükrözi. Ezenfelül a THR azt is megemlíti, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben, miszerint Snyder nem forgat új jeleneteket produktumához, a direktor már négy színészt is behívatott, köztük Henry Cavillt (Vaják, Enola Holmes), Ben Affelcket (Tolvajok városa, A könyvelő), Amber Heardöt (Féktelen harag, Rumnapló) és Ray Fishert (A törvény nevében), valamint ahogy most kiderült, Jared Letot is.

Hogy a direktor milyen mértékben kíván új felvételeket rögzíteni a fent említett színészekkel, illetve vannak-e további nevek is a listán, azt most még nem tudni, de úgy fest, a teljes Liga-film mellett a közutálatnak örvendő bohócnak is szeretné megadni a végtisztességet. És talán még a rajongók is jobban megkedvelik.

https://www.youtube.com/watch?v=z6512XKKNkU&t=5s

Az Igazság Ligája Snyder vágás valamikor 2021-ben debütál majd a HBO Max kínálatában, méghozzá egy négyrészes minisorozat formájában.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak