Kapcsolat

Sorozat

Jason Momoa lehet a Vaják előzménysorozat főszereplője

blank

blank

A tavaly decemberben debütált Vaják hatalmas sikere láttán a Netflix nem lassít, a folytatás mellett pedig rögtön két spin-off szériát is berendeltek a szolgáltatónál: az egyik egy The Witcher: Nightmare of The Wolf címen érkező animációs széria lesz, ami Ríviai Geralt mesterének, Vesemirnek fiatalkorát hivatott bemutatni, a másik pedig egy élőszereplős minisorozat, ami 1200 évvel a Vaják eseményei előtt, a Szférák Együttállásának idején játszódik majd.

A The Witcher: Nightmare of The Wolf-ról tudható, hogy valamikor 2021. első felében fog debütálni a streaming platform kínálatában, azonban a Blood Origin alcímen készülő hatrészes sorozatról eddig csak annyi derült ki biztosan, hogy showrunnere az a Lauren Schmidt Hissrich lesz, aki az anyaszériánál is ugyanezt a szerepet tölti be, a forgatókönyvet pedig Declan de Barra (VasökölThe Originals: A sötétség kora) írja, valamint kreatív tanácsadóként az univerzum kitalálója, Andrzej Sapkowski is részt vesz a munkálatokban.


Ugyanakkor a jelenleg is világszerte tomboló COVID-19 miatt a projekt valószínűleg egy ideig még korai előkészületi stádiumban lesz, érkezésére 2022. előtt pedig aligha számíthatunk, azonban a Netflix ezekben az időkben sem tétlenkedik, és már meg is kezdték a főbb szereplők kasztingolását. Első ízben az univerzum első szörnyvadászának szerepére van meg a kiszemeltjük, méghozzá Jason Momoa (Aquaman, Trónok harca) személyében, aki több egymástól független forrás szerint tárgyal is a szolgáltatóval a lehetséges szerepről. Sőt, nagyon úgy fest, hogy a Netflixnek már is sikerült megállapodnia a hawaii-i származású színésszel, aki nemrégiben az alább látható képet osztotta meg Instagramján, megtámogatva azt egy “mi van, haver?” szöveggel, amit egyenest a Ríviai Geraltot alakító színésznek, Henry Cavill-nek címzett.

blank

Mivel a Blood Origin megközelítőleg 1200 évvel a Vaják eseményei előtt játszódik majd, ráadásul egy olyan korszakban, amit legendákon és mítoszokon kívül sem a The Witcher videójátékok, sem a regények nem mesélték el bővebben, így a készítők sokkal szabadabban nyúlhatnak az alapanyaghoz, mint a Vaják esetén, Momoa pedig – szerintünk – kiváló választás lehet az első vaják szerepére.

Akik esetleg nem lennének ismerősek az Andrzej Sapkowski teremtette fantasy univerzum történetében, azok egy nemrégiben indított cikksorozatból ismerhetik meg a fontosabb eseményeket ERRE A LINKRE KATTINTVA, melyeket nagy valószínűséggel a Blood Origin-ben is láthatunk majd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, nehogy lemaradj, és ne feledkezz meg szeptemberi nyereményjátékunkról sem, aminek keretein belül most két Marvel+ képregényt, egy steames Hellblade Senua’s Sacrifice kulcsot, fődíjként pedig egy 28 cm-es Baby Yoda plüss figurát van lehetőség elvinni tőlünk!!!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak