Kapcsolat

Másvilág

Az Assassin’s Creed Valhalla játékmenetének még egy legendás rendezőt is sikerült teljesen bekebeleznie

Nem csak a horror fekszik a rendezőnek.

blank

blank

John Carpenter nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Dolog (The Thing), A Menekülés New Yorkból (Escape from New York) vagy éppen a Nagy zűr Kis Kínában (Big Trouble in Little China), hogy csak a (talán) leghíresebb műveit említsük. Nem titok, hogy a mára félig-meddig visszavonult, immáron 72. életévét taposó filmrendező és producer kifejezetten szereti a videojátékokat, és úgy tűnik, hogy legújabb kedvence a nemrég megjelent Assassin’s Creed Valhalla lett. A horrorfilmes ikon Twitteren röviden csak annyit írt a játékról: “Az Assassin’s Creed Valhalla a sorozat visszatérése a nagyszerűséghez. Hatalmas, gyönyörűen megtervezett nyílt világ, fantasztikus játékmenettel. Elképesztő játék.”

blank

A sorozat rajongói ezzel minden bizonnyal egyet is tudnak érteni, ha pedig te is a játékosok közé tartozol, akkor a segítségedre is tudunk sietni, ha éppen Odin lándzsáját, Thor pörölyét vagy a legendás Excaliburt szeretnéd megszerezni.

Egyébként Carpenter videójátékos karrierjét – saját bevallása szerint – a Sonic the Hedgehog indította be annak idején, később pedig olyan címek váltak kedvencévé, mint a BioShock, a Borderlands 2, illetve a Dead Space trilógia. A magunk részéről most már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy a rendező filmes szempontból hogyan vélekedik a Valhalláról, az új Amnesia játékról vagy éppenséggel a Phasmophobiáról.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak