Kapcsolat

Gaming

Július 12-én ingyenesen szerezhetjük be a Watch Dogs 2-t PC-re, de csak egy feltétellel

blank

blank

Július 12-én kerül megrendezésre a Ubisoft saját E3-pótló rendezvénye, a Ubisoft Forward. A franciák prezentációjára 20:30 és 21:45 között kerül sor, és aki figyelemmel követi a műsort, az egy PC-s Watch Dogs 2 példánnyal gazdagodik.

A koronavírus-járvány nagyon csúnyán keresztbe tett – többek közt – a szórakoztatóiparnak is: leálltak a filmforgatások, bemutatókat és megjelenéseket halasztottak el, és a rendezvények sem úszták meg érintetlenül. Az utóbbi alól az E3 sem kivétel, így a nagyobb kiadók saját streaming-showkkal igyekeznek pótolni a bemutatóikat.

Július 12-én 20:30-tól a Ubisoft is tart egy saját prezentációt a Ubisoft Forward képében. A kiadó saját weboldalán tette közzé a valamivel több mint másfél órás program menetrendjét, amiben az látható, hogy a show egy fél órás Trackmania livestreammel indít majd, a hátralévő negyvenöt percben pedig szó lesz a Ghost Recon Breakpoint közelgő frissítéséről, a Watch Dogs: Legion-ről, az Assassin’s Creed: Valhalláról, továbbá pedig a Just Dance 2020 és a The Division 2 is képbe kerül.

blank

Ugyanakkor a közleményben az is olvasható, hogy aki hajlandó lesz követni az adást – legalábbis a főműsort – a Uplay kliensprogramon keresztül, az egy PC-s Watch Dogs 2-t kap ajándékba.

A Watch Dogs 2-ről röviden annyit érdemes tudni, hogy a játékmenete a klasszikus, GTA-szerű sandbox alapra épít – azaz kapunk egy szabadon bejárható játszóteret (esetben San Francisco-t) –, ahol különféle küldetéseket teljesítésvel haladunk előre a történetben. Ugyanakkor az érdemi eltérés a Rockstar Games és a Ubisoft programja között, hogy míg az előbbi egy színtiszta akció-kalandjáték, az utóbbi a hajcihők helyett a lopakodást és a mindenféle technikai eszközök meghackelését (közlekedési lámpák, kamerák, drónok) helyezi előtérbe.

A történet középpontjában Marcus Holloway (Retr0) áll, akiről már a sztori legelején kiderül, hogy egy kiváló hacker: a játék tutorialjaként egy ctOS szervert kell meghackelnünk, hogy kitörölhessük a Marcus profiljához tartozó fals információkat, amik miatt a rendőrség feketelistáján szerepel. Eközben Marcus tehetségére a DedSec nevű hackercsapat is felfigyel, akikkel aztán szövetségre lépve, közös erővel kell semmissé tennünk egy Blume nevű szoftvercéget, hogy az ne élhessen vissza többet a felhasználók adataival.

A Watch Dogs 2 2016-ban jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak