Kapcsolat

Képregény

Keanu Reeves írt egy képregényt, aminek szereplője… Keanu Reeves?

blank

blank

Keanu Reeves ezúttal a képregények világában is megvillogtathatja tehetségét. A színész ugyanis írt egy 12 részes képregénysorozatot, aminek az első száma már októberben megjelenik.

A BRZRKR címen érkező képregény első száma október 7-én, a Boom! Studios képregénykiadó gondozásában jelenik meg az Egyesül Államokban, majd havi ütemezéssel érkeznek a füzetek.
A történetet Reeves a társszerző képregényíróval, Matt Kindt-tel (Divinity, The Valiant) közösen írta, míg a rajzok Alessandro Vitti (Taskmaster, Captain America and Hawkeye) keze munkáját tükrözik.

blank

A USA Today értesülései szerint a BRZRKR egy akciódús és kegyetlen történetet mutat be, főhőse pedig egy halhatatlan harcos lesz. A karakterről annyit lehet tudni, hogy már nyolcvanezer éve járja a világot, számos történelmi háborút megjárt, újonnan pedig az Egyesült Államok kormányának dolgozik, hogy a munkáért cserébe megismerje saját eredetét.

Érdekesség, hogy a központi figura több szempontból is nagyon hasonlít Reevesre: egyrészt ugyanúgy néz ki, min a színész, másrészt a képregényalkotók nyilatkozatából kiderül többek közt az is, hogy jó humorérzékkel rendelkezik, ugyanakkor bölcs és erkölcsi karakter, de egyben megfáradt ember is. A sztori szempontjából semmi érdemi infirmációt nem kaptunk, leszámítva talán, hogy a harcos valójában egy félisten, méghozzá egy ember és a Háború fia. Hogy ezt a karakter is tudja-e a történet elején, vagy később derül ki, az nem tudható, de az ígéretek alapján – a karakter származásából kifolyólag – a lapokon brutális leszámolásoknak lehetünk majd tanúi, ugyanis a BRZRKR egy kifejezetten véres és erőszakos alkotás lesz.

Hogy a képregény megjelenik-e digitális formában, arról egyelőre nincsenek információk, de jó eséllyel a válasz igen, és akkor mi is hozzáférhetünk majd az iOS és Android alapú eszközökre elérhető Comixology alkalmazás segítségével. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk, hogy Reeves a kilencedik művészeti ágban is képes-e olyan lélegzetelállítót mutatni, amilyet a filmvásznon.

blank
blank

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak