Kapcsolat

Film

Keira Knightley ez idáig azt hitte, ő játszotta Padmét a Baljós árnyakban

blank

blank

Mindnyájan emlékszünk Keira Knightley (A Karib-tenger kalózai, Beckham) mellékszereplésére a Baljós árnyakban, de mint megtudtuk, ezalól maga a színésznő az egyetlen kivétel.

A minap a ComingSoon.net egyik írója készített interjút az angol színésznő, Keira Knightley-val, akivel eredetileg a legújabb filmje, a Misbehaviour kapcsán beszélgettek egy sort, de az interjú egy pontján a Star Wars, azon belül a Baljós árnyak című epizód is szóba került, melyben Knightley Sabét, Padmé (Natalie Portman) királynői dublőrét alakította.

Az újságíró azt a kérdést szegte a színésznőnek, hogy ha már karaktere Padmével ellentétben túlélte az előzménytrilógia eseményeit, ha úgy adódnak, visszatérne-e szerepéhez, ám Knightley azzal a kérdéssel vágott a kérdező szavába, hogy „Miért, én kit játszottam? Nem Padmét?“. Erre az interjúztató felvilágosította őt, hogy „nem, ő a hasonmása, Sabé volt“, Knightley innentől pedig már csak poénosra véve a figurát, annyi válaszolt, “Remélem, boldog és hosszú életet élt valahol egy távoli bolygón. És hogy újra eljátszanám-e a karaktert, akinek még a nevére sem emlékszem? Nos, korábban sosem volt róla szó, bár lehetett volna, ugyanis meggyőződésem, hogy érdekes volt az élete. Még egyszer, hogy is hívták? Sabé?

Kapcsolódó: Baby Yoda után itt van Baby Jar Jar Binks is

Knightley mentségéül azt azért még bevallotta, hogy mindössze 12 éves volt, amikor forgatták a filmet, a ’99-es premier óta pedig egyszer sem nézte újra a Baljós árnyakat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak