Kapcsolat

Gaming

Két alfatesztet is kap a Diablo 2: Resurrected

Két próbakör lett, maradhat?

blank

blank

Bár a Diablo 2: Resurrectedről már jóval a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott, hogy fejlesztés alatt áll, azért a rajongóknak nyilván jó volt látni a programot a februári BlizzConline keretében. De még ennél is nagyszerűbb, hogy – a Diablo IV-el ellentétben – a Resurrection még valamikor az idei év folyamán érkezni fog. A játék mögött álló Blizzard Entertainment emellett azt is közhírré tette, hogy hamarosan megrendezik a remake technikai alfáját, amelyre már lehet is regisztrálni a stúdió weboldalán. Most azonban kiderült, hogy nem egy, hanem rögtön kettő alfatesztet is rendeznek.

Erről Chris Lena, a játék vezető producere beszélt egy, a PCGamesNnek adott interjúban. A szakember elmondása szerint a két alfa közül az első teljes egészében az egyjátékos módra összpontosít, míg a második a multiplayer játékmenetet fogja előtérbe helyezni. Az okok között a már jól ismertek (a funkciók működése és a szerverek terhelhetősége) mellett ezúttal a játékosok visszajelzése is szerepel, amelyek alapján a Blizzard illetékesei eldöntik, megtartják-e az eredeti elképzeléseket vagy fejest ugorva az ismeretlenbe, kipróbálnak valami mást azok helyett.

A két tervezett alfateszt közül egyiknek sincs még hivatalos dátuma, de reméljük, az elsőre minél hamarabb sort kerítenek. A Diablo 2: Resurrected pedig tehát a tervek szerint idén debütál PC-n, PlayStation 4en, PlayStation 5-ön (kihasználva a masina adottságait), Xbox One-on, Xbox Series S/X-en és Nintendo Switchen.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak