Kapcsolat

Sorozat

Két új fő(bb)szereplővel bővült a Secret Invasion stábja, de hogy pontosan kikkel, az nem derült ki – tippünk persze akad

A Titkos invázió szupertitkos szereplői.

blank

blank

Miután az eltelt tizenhárom évben a mozikat már meghódította, a Marvel a kisképernyős közönség felé összpontosítja figyelmét, hogy azok se maradjanak ki a mókából, akik vagy nem szeretnek összezárva lenni egy sötét teremben másokkal, vagy jobban kedvelik azokat a történeteket, amelyek elmesélésére nem pusztán két óra áll az alkotók rendelkezésére. Ennek érdekében a képregényes cég számos sorozatot jelentett be az elmúlt két esztendő folyamán, melyek kivétel nélkül a Disney+ műsorán lesznek láthatóak. Az első fecske az igencsak rendhagyóra és fordulatosra sikeredett WandaVision, amely olyannyira elnyerte a filmkedvelők tetszését, hogy januárban még a Netflix legújabb állócsillagát, A Bridgerton családot is sikerült lenyomnia nézettség tekintetében. Sajnálatos módon az évad (vagy az egész széria) a pénteken érkező kilencedik epizóddal véget ér, de azért nem kell krokodilkönnyeket hullatni, hiszen rá két hétre érkezik a Falcon and the Winter Soldier első epizódja is, főszerepben az új szerkóban feszítő Sólyommal és a Tél katonájával, ami reméljük hasonló szórakozást és izgalmakat ígér majd, mint Wanda Maximoff, Vízió és Agatha Harkness közös kálváriája.

A dalnak pedig itt még korántsem lesz vége, hiszen a tavaly decemberben megtartott Disney Investor Day keretében a Marvel Studios rengeteg egyéb projektet is bejelentett, köztük a Secret Invasion című szériát, melyről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a főszereplői a Samuel L. Jackson (Ponyvaregény) által játszott Nick Fury, valamint a skrull tábornok, Talos lesz Ben Mendelsohn (Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet) alakításában. Igen ám, de mint azt megtudtuk a CBR jelentéséből, újabban két további szereplővel gyarapodott a Secret Invasion stábja, akik nem mellesleg Jacksonhoz és Mendelsohnhoz hasonlóan szintén főszerepben fognak tetszelegni. Hogy pontosan kikről van szó, az a jelentésből nem derült ki, ahogy az sem, hogy mely karakterek szerepére kasztingolták őket, annyi azonban bizonyos, hogy egyikük egy 50-es, 60-as éveiben járó férfi lesz a történet antagonistájának szerepében, míg másikuk egy 40-es 50-es éveiben járó nő, aki leginkább Fury társaságában lesz majd látható. Továbbá egy jóval fiatalabb nőről is szó esett, ő azonban a jelentés szerint nem feltétlenül lesz állandó jelenlévője a cselekménynek.

Hogy mire számíthatunk, az egyelőre szintén nem tiszta, spekulálni persze lehet, mivel az alapanyag adott: a 2008 és 2009 között megjelent, Brian Michael Bendis, Leinil Francis Yu, Mark Morales és Laura Martin tollából származó Secret Invasionben a skrullok azon hosszútávú tervének lehetünk tanúi, melyben a Föld meghódítása érdekében fokozatosan csapdába ejtik a legerősebb és legismertebb szuperhősöket, helyüket pedig ők maguk veszik át alakváltó képességük segítségével. Így tehát könnyen lehet, hogy a férfi karakter Dorek VII-et, a skrull birodalom császárát fogja megformálni, míg a női szereplők közül valamelyikük a mutáns Abigail Brand bőrébe fog bújni, aki a képregényben szintén ott volt az események sűrűjében.

blank

A Secret Invasion forgatása a tervek szerint áprilisban kezdődik – hasonlóan a The Mandalorian harmadik évadához –, pontos premierdátum azonban még nincs, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2022 folyamán kerülhet képernyőre.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak