Kapcsolat

Gaming

Kiderülhetett, mikor lesz a Battlefield 2042 bétatesztje

Sejtettük, hogy az ősz első hava nem hozza el, de sokat sem kell rá várnunk.

blank

blank

Az idei esztendő a halasztások éve videojátékos szempontból, a skála az évestől egészen a pár hónapos csúszásig terjed. Utóbbi kategóriába tartozik a Battlefield 2042 is, a DICE és az EA által életre hívott széria legújabb részéről e hónap közepe táján derült ki, hogy premierje odébb tolódik egy picivel, október 22. helyett november 19-én számíthatunk rá. Ennek fényében pedig úgy tűnik, a háborús játék bétatesztje (melyet az illetékesek szeptemberre ígértek) szintén el lesz odázva, egy szivárgásnak köszönhetően már az is kiderülhetett, mikor lesz.

A Battlefield 2042 kapcsán nem először kerül elő Tom Henderson neve, a DualSchockers újságírója most is elemében volt, hiszen ő hozta nyilvánosságra a program bétatesztjének időpontját. Ebben segítségére volt a Bilibili nevű kínai videómegosztó portál, amely egy olyan promóciós képet tett közzé, amin az áll, hogy a teszt október elején, egész pontosan 6-án és 9-én fog indulni. Mivel a weboldal már hozzá is adta a programot az általános kategóriához, könnyen lehet, hogy Henderson értesülései ezúttal is beválnak.

A férfi emellett arról is szót ejtett, hogy a játék kiadásáért felelős EA holnap, azaz 29-én fogja hivatalosan is bejelenteni a bétateszt időpontját, amit egy előzetessel is meg fognak spékelni, bár azt azért elismerte, hogy mivel hála neki már szinte mindenki tud az időpontról, előfordulhat, hogy változás lesz a menetrendben.

Így áll tehát most a Battlefield 2042 bétatesztje, ami, ha hinni lehet Hendersonnak, jövő héten szerdán és szombaton fog elstartolni, előbbi napon valószínűleg az előrendelők indulhatnak csatába, míg a többiek a hétvégén hallgathatják a fegyverek szavát. Maga a játék pedig a tervek szerint november 19-én jelenik meg PC-re, illetve régi-és újgenerációs konzolokra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak