Kapcsolat

Gaming

Kiderült, mikor érkezik az Assassin’s Creed Valhalla második DLC-je

Szűk egy hónap múlva indulhatunk a francia kalandra.

blank

blank

Azok után, hogy nemrégen Dualsense-támogatásban részesült, újabb fejezet íródik az Assassin’s Creed Valhalla több mint fél éve íródó történelmében: Anglia és az Ír-sziget után ezúttal Párizsba hivatott elvinni minket a játék második, Siege of Paris címre keresztelt DLC-je. A kiegészítőről régóta tudott volt, hogy még az idén megjelenik, a pontos dátumot azonban sokáig homály fedte. Egészen a közelmúltig, nemrégiben ugyanis kiderült, hogy mikor is érkezik pontosan a vikinges kaland újabb extra tartalma.

A Ubisoft bejelentése szerint a Siege of Paris augusztus 12-én debütál majd, ekkortól vehetjük Eivorral az irányt Franciaországba, az akkori Nyugat-Európa egyik legbarbárabb királyságába. Természetesen lesznek új fegyverek, képességek és felszerelés is, régi ismerősként pedig az Infiltration Missions is visszatér, melyben a játékosok előre meghatározhatják, hogyan is fognak végezni a kijelölt célpontokkal. A DLC külön megvásárolva 25 dollárba fog kerülni, része ugyanakkor az első szezonbérletnek is, így aki lecsapott rá, az automatikusan megkapja a megjelenés időpontjában.

Ezenfelül további jó hír az Assassin’s Creed Valhalla rajongóinak, hogy az alapjáték is bővül egy újabb korlátozott ideig tartó játékmóddal, amely a Sigrblot Festival névre hallgat. Az esemény július 29-től tart egészen augusztus 19-ig, és rengeteg újdonságot tartalmaz, például a repülést, harci versenyeket és kockajátékokat, de három vadiúj küldetés, a településünk díszítéséhez való dekorációk és kozmetikai cikkek is a repertoár részét képezik. Utóbbi amolyan ékkövének egyértelműen az egykezes Skrognung kard számít, melyet a fesztivál saját pénzével vásárolhatunk meg annak végéig. Emellett készülőben van egy új Folyami Fosztogatók térképcsomag is, ez azonban csak később érkezik. A fesztivál eléréséhez egyébként annyit kell tennünk, hogy Angliában teljesítjük a Grantebridgescire vagy a Ledecestrescire történetszálat, valamint településünknek legalább kettes színtűnek kell lennie. Ha mindez megvan, indulhat a szűk egy hónapon át tartó móka.

Az Assassin’s Creed Valhalla 2020. november 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, valamint Google Stadia-ra, teljesítményével pedig hathatósan hozzájárult ahhoz, hogy a Ubisoft igazán sikeres pénzügyi évet zárt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak