Kapcsolat

Film

Kiderült, mikor és hogyan érkezik Magyarországra a Wonder Woman 1984

Lassan vége a várakozásnak.

blank

blank

Az egyebek mellett filmes szempontból is rosszul sikerült tavalyi évben ugyan ha nem is sok, de akadt néhány olyan blockbuster, amelyeket nem voltak hajlandóak az idei esztendőre halasztani. Ide tartozik többek közt a Christopher Nolan-féle (Eredet, A sötét lovag trilógia) Tenet, a Disney élőszereplős Mulan filmadaptációja, valamint a DCEU legutóbbi produktuma, a Wonder Woman 1984. Patty Jenkins (A rém) rendezése karácsony első napján debütált az amerikai mozikban, no meg persze a Warner Bros. rendhagyó döntésének köszönhetően az HBO Maxre is azonnal felkerült streamingelt formában. A mondás, miszerint egy fecske nem csinál nyarat ugyan itt is érvényesült, hiszen a film bevételei meg sem közelítették az első rész mutatóit, a stúdió és az HBO mégis jól jártak, hiszen a Wonder Woman 1984-nek köszönhetően a streamingplatform előfizetőinek száma gyakorlatilag megduplázódott az idő óta.

A magyar nézők és rajongók ezidáig viszont kénytelenek voltak a különböző hazai és külföldi portálok által írt kritikákkal beérni, mivel a hazai kormány által hozott szigorú járványügyi intézkedések miatt a mozik továbbra sem tudták kinyitni kapuikat. A hazai forgalmazásért felelős Intercomnál egyébként egy januári premierben bíztak, de mint tudjuk, ez nem történt meg. És mivel a helyzet azóta sem javult, úgy döntöttek, hogy már nem is küldik gyöngyvászonra a Wonder Woman 1984-et, helyette – az Egyesült Államokhoz és számos más piachoz hasonlóan – online formában teszik elérhetővé, méghozzá az HBO GO-n, ráadásul magyar szinkronnal. A premier napja április 1-je, így a húsvéti nyuszi a tojás és miegyebek mellett Diana legújabb kalandját is magával hozza. Kérdés, hogy ez a lépés hasonlóképpen végződik-e, mint a már fentebb említett HBO Max esetében, azaz ugrásszerűen megnő-e az előfizetők száma a film miatt, vagy – mivel a streaming itthon nem számít annyira elterjedtnek, mint máshol – megvárják, míg megjelenik DVD-n, vagy egyéb formátumban.

A Wonder Woman 1984-ben – ahogy azt címe is sugallja – ezúttal a ’80-as években találkozunk Dianával, amikor a ”visszavonult”, halandók között élő amazon hercegnőnek ismét meg kell mentenie a világot. Csakhogy most egyből két rosszfiúval (az egyik lány) ellen kell felvennie a harcot: az egyik a Pedro Pascal (The Mandalorian) által megformált Max Lord, a másik pedig a Kristen Wiig-féle (Szellemírtók) Cheetah (róla ITT olvashattok bővebben).

A Wonder Woman 1984 tehát április 1-jén debütál az HBO GO kínálatában, hasonlóan a jövő hónapban esedékes Zack Snyder: Az Igazság Ligájához, szintén magyar szinkronnal.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak