Kapcsolat

Gaming

Kiderült, mikor jelenik meg a Game & Watch: The Legend of Zelda

Vissza a retróvonatra.

blank

blank

Nagyon szalad az idő, ezt többek között az is bizonyítja, hogy a The Legend of Zelda-franchise idén már a 35. születésnapját ünnepli. A jeles alkalmat pedig a játékot kiadó Nintendo méltóképpen szeretné ünnepelni, ezért a nemrég megtartott E3 keretein belül bejelentett egy vadonatúj, ugyanakkor limitált példányszámú Game & Watch: The Legend of Zelda kollekciót, amiről most az is kiderült, pontosan mikor jelenik meg-számolt be róla a Collider.

A portál tájékoztatása szerint a Game & Watch: The Legend of Zelda idén november 12-én kerül a boltok polcaira, és mivel korlátozott darabszámról van szó, a rajongóknak érdemes lesz minél hamarabb lecsapni rá. A kollekció a legendás franchise három játékát tartalmazza: a The Legend of Zelda, a Zelda II: The Adventure of Link, és a Game Boyra megjelent (ám azóta Switch-es remake-et is kapó) The Legend of Zelda: Link’s Awakening egyaránt része lesz a repertoárnak, természetesen az eredeti verzióban. De ez még nem minden, a fejlesztők a masinába csempésztek egy Zelda II. inspirálta interaktív időzítőt, valamint az első The Legend of Zelda alapján készített játszható órát is. Ezenfelül az új Game & Watchban találkozhatunk Linkkel a Vermin egy speciális változatában is, amely egyfajta főhajtás a klasszikus vonalvezetésű játékok előtt.

Nem Zelda egyébként az egyetlen karakter, akinek kijár az effajta ünneplés, a Nintendo a tavalyi évben hasonló módon köszöntötte másik ikonikus karakterét, Super Mariot is a Super Mario 3D All-Stars-szal, amely szintén limitált példányban került kiadásra. A Zelda fanok tehát jogosan reménykedtek benne, hogy az ő kedvencük is ilyesmi bánásmódban részesül, és hát összességében nem is kell csalódniuk, bár sokan arra tippeltek, hogy a Twilight Princess és/vagy a Wind Waker fog kapni egy Nintendo Switch-es átiratot, de véleményünk szerint azért ez a felhozatal sem lesz rossz.

A Game & Watch: The Legend of Zelda tehát november 12-én érkezik, míg a 2017-ben megjelent Breath of the Wild folytatása valamikor 2022-ben debütál.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak