Kapcsolat

Sorozat

Kiderült, mikor kezdődhetnek meg a HBO-féle The Last of Us tévésorozat forgatásai

És egy kicsit még a premierre is várnunk kell.

blank

blank

Egy ideje már tudható, hogy készülőben egy mozgóképes The Last of Us projekt, a 2014-től éveken át helyben toporgó törekvésnek azonban csak 2020-ra sikerült célt érnie. És bár kezdetben olybá tűnt, hogy egy egész estés film keretében láthatjuk majd Ellie és Joel élet-halál harcát a Screen Gems és Sam Raimi (Pókember) cége, a Ghost House Pictures jóvoltából, de a jogokat végül tavaly a HBO kaparintotta meg, akik a tévésorozatos formátum mellett döntöttek. A projekt mögé azóta olyan neves gárda sorakozott fel, mint Craig Mazin (Csernobil) az írói toll végén, akinek segítségére a The Last of Us videójátékok rendező-írója, Neil Druckmann segít majd, Kantemir Balagov (Dylda) rendező, na meg a két főhőst alakító Pedro Pascal (Trónok harca, The Mandalorian) és Bella Ramsey (Trónok harca).

A produktumról azóta csak annyi derült ki, hogy bár az évad alaphangon a 2013-as PlayStation-exkluzív játék történetét hivatott feldolgozni, ám lesznek azért kisebb-nagyobb történetbeli eltérések – mondta Druckmann nemrégiben az amerikai IGN egyik munkatársának.

blank

És a CBC (Director’s Guild of Canada) tudomására jutott információk szerint immár arra is fény derült, hogy a stáb mikor izzíthatja be a kamerákat: a tervezett kezdési dátum idén július 5-re lett kitűzve és egészen 2022 június 8-ig fog tartani, már ha semmi nem szól közbe. Ugyanakkor ebből az is következik, hogy 2022 év vége előtt aligha számíthatunk a show HBO-s bemutatójára, de ha tippelnünk kellene, mi inkább egy 2023-as dátumot vízionálnánk. Hogy végül hogy alakul, az még a jövő zenéje, de reméljük a legjobbakat.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak