Kapcsolat

Gaming

Kiderült, mikor mutatkozik be a Dead Space Remake

A Holt Űr hamarabb beszippant, mint gondolnánk.

blank

blank

2008 óta sok minden változott a videojátékok világában is, ám a (sajnos már bezárt) Visceral Games által fejlesztett Dead Space még ma is azt az átütő erőt képviseli, mint megjelenésekor. Ennek ellenére talán sokakat váratlanul ért, amikor pletykaszinten felmerült, hogy az Electronic Arts nyolc évvel a harmadik rész után leporolná Isaac Clarke történetét, ám a redwoodiak tényleg komolyan gondolták a dolgot, a július 22-én megtartott EA Play keretében hivatalosan is bejelentették a Dead Space Remake érkezését. Most, bő egy hónappal később pedig az is kiderült, mikor mutatkozik be a játék a nagyközönségnek, és a legjobb az egészben szerintünk az, hogy mindettől csupán pár óra választ el minket.

A Dead Space Remake fejlesztője, az EA Motive (Star Wars: Squadrons) Twitter-közleménye szerint ugyanis a mai napon, magyar idő szerint este hét órakor tartanak majd egy livestreamet, amiben a tervek szerint kicsit közelebbről is megismerkedhetnek a rajongók a készülő programmal. Egetverő dolgokra viszont nem nagyon érdemes számítani, hiszen a Dead Space Remake még tényleg a fejlesztés elején jár, amelyet a készítők nagyrészt az első epizódra alapoznak, itt-ott megtámogatva saját ötletekkel (a franchise egyik rákfenéjének tartott mikrotranzakciókat viszont egészen biztosan mellőzni fogják). Kis szerencsével pedig talán a megjelenési dátumról is kapunk valamilyen információt, amelyet egybként egy bennfentes 2022 őszére vizionált. Bárhogy is legyen, az biztos, hogy érdemes lesz figyelemmel követni a Motive előadását, mely tehát este hét órakor kezdődik a stúdió saját Twitch-csatornáján.

A Dead Space eredetileg 2008-ban jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak