Kapcsolat

Gaming

Kiderült, mikor pillanthatunk bele a Call of Duty: Vanguard játékmenetébe

A fegyverek szava nyár végén lesz újra hallható.

blank

blank

Noha az Activison-t mostanság nem igazán lehet a béke szigetének nevezni, azért idén is előállnak egy új Call of Duty epizóddal, mely a Vanguard alcímet kapta, és a múlt hét folyamán végre megérkezett hozzá az előzetes is, plusz magáról a játékról is napvilágot látott néhány információ. A megjelenés viszont sajnos még egy kicsit odébb van, de a rajongóknak azért nem kell szomorkodniuk, hiszen a napokban kiderült, mikor pillanthatunk bele az újfent a második világháború idején játszódó program játékmenetébe.

Az időpontot az augusztus 25 és 27 között megrendezésre kerülő Gamescom nyitórendezvényének műsorvezetője, Geoff Keighley hozta nyilvánosságra egy Twitter-bejegyzésben, amely szerint most szerdán kerül sor a Call of Duty: Vanguard játékmenetének leleplezésére. Ám nem ez lesz az esemény egyetlen izgalmas része, hiszen a bemutató után nagy valószínűséggel találkozhatunk Laura Bailey szinkronszínésznővel, aki az új Cod-ban látható Polina Petrova hangját szolgáltatta (a karaktert egyébként a fejlesztők valós személyről, Ljudmila Mihajlovna Pavlicsenko-ról mintázták, aki a második világégés során a szovjet hadsereg mesterlövészeként tevékenykedett, 309 megerősített találatával pedig posztján a világ legjobbjának tartják), de többek között ő volt Abby a The Last of Us Part II-ben, valamint Nadine Ross az Uncharted 4: A Thief’s End-ben. Visszatérve a játékmenetre, Keighley szerint ez lesz az “első igazi next-gen gameplay” a Call of Duty-sorozat történetében, szóval mindenképpen érdemes lesz követni az adást, mely tehát augusztus 25-én, magyar idő szerint este 8 órakor kezdődik, és Twitchen, YouTube-on, Twitteren és Facebook-on is nyomon lehet követni.

blank
Ljudmila Pavlicsenko a háborúban 100 német tiszttel végzett.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series S/X-re. És bár úgy tűnik, az Activison nem szándékozik a nevét adni a játékhoz, mégis tovább bővítik annak univerzumát, hiszen készül az új Call of Duty-mobiljáték.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak