Kapcsolat

Sorozat

Kiderült, milyen játékidővel operál majd a The Mandalorian 13-14. fejezete

Az első élőszereplős Star Wars széria második évadának ötödik és hatodik epizódja egy szűkebb futballmeccsnyi időt fognak kitenni.

blank

blank

Egy ideje hallani lehet pletykákat, hogy az aktuális The Mandalorian szezon Dave Filoni (Star Wars: A klónok háborúja) által vezényelt ötödik epizódja, a The Jedi játékideje majd’ egy teljes órára, egészen pontosan 58 percre rúg majd. Igen ám, ezen feltételezés most viszont megdőlni látszik, legalábbis az amerikai MPAA mintájára működő német FSK közlése alapján. Eszerint a szóban forgó epizód “mindössze” 45 percet kóstol majd, és amennyiben ezen információ a valóságot tükrözi, az egyben azt is jelenti, hogy ez lesz a leghosszabb Filoni által dirigált felvonás (a sorozatdebütáló rész 39 perces, az ötödik fejezet pedig 35 perces volt), illetve a harmadik leghosszabb a 13 etap közül, közvetlenül a második évad nyitóepizódja és az első évad fináléja után. A már-már túl beszédes alcímből, no meg azon tényből kiindulva, hogy Filoni nevéhez fűződik, minden bizonnyal történelmi pillanatnak lehetünk majd szem -és fültanúi a november 27-ei produkcióban, ugyanis Ahoska Tano most először mutatkozik be élőszereplős formában, méghozzá Rosario Dawson (Daredevil, Luke Cage) megformálásában. Mivel a karakter az amerikai rendező, író és szinkronszínész egyfajta szerelemgyereke, így minden tekintetben ez lenne a legalkalmasabb pillanat a togruta erőhasználó bemutatkoztatására.

Továbbá az FSK jelentéséből arra is fény derült, hogy a 14. fejezet csupán 32 percre fog nyúlni, valamint pletykaszinten az is a felszínre bukott, hogy 16. fejezet Robert Rodriguez (Desperado) nevéhez fűződik, aki újfent megfitogtathatja westernnel kapcsolatos szaktudását.

Ami pedig érdekes lehet, hogy a második évad már lefutott négy epizódja az összes előzetesben látható jelenetet felvonultatta, tehát az elkövetkezendő négy fejezet csupa nagybetűvel írt meglepetéssel fog szolgálni.

A The Mandalorian következő epizódja tehát november 27-én, azaz a holnapi napon fog debütálni a Disney+-on, vélhetően a régóta várt Ahsokával karöltve.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak