Kapcsolat

Gaming

Úgy fest, már készül a Jedi: Fallen Order folytatása, a megjelenésre azonban egy kicsit még várni kell…

Meg is lepődnénk, ha nem kapna folytatást 2019 messzi-messzi galaxisból való üdvöskéje.

blank

blank

A George Lucas által 1977-ben útjára indított Star Wars kétségtelenül legendát teremtett, méghozzá olyat, aminek még napjainkban is óriási hatása van a popkultúrára. És itt most nemcsak a mozifilmekre és az animációs/élőszereplős sorozatokra gondolunk, de számtalan regényre és képregényre is. Na meg persze a videojátékokra, hiszen ezen a fronton sem egy alkotás gazdagította már a messzi-messzi galaxis történelmét. És még fogja is, hiszen a közelmúltban többek között kiderült, érkezik az ingyenes Star Wars Hunters mobilokra és Nintendo Switchre, egy nyílt világú játékot hegeszt a Ubisoft, valamint a Star Wars: Knights of the Old Republic 2 is megkapta a maga kis mobilos változatát még a tavalyi év folyamán. És ezek csak a hivatalosan bejelentett projektek, ezeken kívül még rengeteg más program lapulhat a stúdiók tarsolyában, de sokan talán a 2019-ben megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order második részének örülnének a legjobban. Az ő számukra lehet jó hír, hogy kiszivárgott a készülő(?) játék állítólagos megjelenési időszaka.

A Gamereactor szerint attól függetlenül, hogy immáron nem kizárólagosan az EA a Star Wars-játékok birtokosa, ez nem szegte kedvüket attól, hogy a továbbiakban is hozzájáruljanak a franchise-hoz gaming fronton, mi több, már úgy fest, hogy már a 2019-es sikerjátékuk, a Jedi: Fallen Order folytatásán ügyeskednek. A játékról egyébként már egy éve keringenek pletykák, de az állítólagos megjelenési időszaka az első érdemi információ, ami kiszivárgott, pontosabban kiszivároghatott. Az éremnek viszont van egy másik, szomorú oldala is, a jelentés szerint ugyanis az EA és az első rész felett is bábáskodó Respawn Entertainment nem mostanában szándékozik piacra dobni a Fallen Order szekvenciáját, hanem csak 2023-ban, várhatóan az év végi ünnepi időszak során, ahogy történt az az előd esetében is.

Természetesen ahogy az lenni szokott, ezúttal sem érdemes készpénznek venni az információt, dacára annak, hogy ezúttal nem egy reddites bejegyzés vagy egy 4chanre feltöltött kép képzi a sztori alapját. Hivatalosan sem az EA, sem pedig a Respawn nem kommentálta az értesüléseket, és amíg ezt valamelyikük meg nem teszi, nem árt komoly fenntartásokkal kezelni az ügyet. Mi a magunk részéről mindenesetre örülnénk neki, ha az előbbi igazolódna be, és nem pedig egy kacsáról lenne szó.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak