Kapcsolat

Gaming

Kiszivárgott egy videó a Call of Duty Black Ops: Cold War multiplayeréről

blank

blank

Habár az Activision és a Treyarch az augusztus 26-ai információáradat után csak szeptember 9-én szerette volna lerántani a leplet a Black Ops Cold War játékmenetéről, azonban egy bakinak köszönhetően már most szemügyre vehetjük a következő CoD többszemélyes mókáját.

A bűnt egy DougisRaw nevű streamer követte el, aki véletlenül hosszú percekig közvetítette a játékot saját Twitch csatornáján, amit természetesen valakinek sikerült is rögzítenie.

A felvételen egy 6v6 VIP Escort meccsbe nyerhetünk betekintést, amin a streamer egy teljesen új, Miamiban játszódó pályán igyekszik megakadályozni a csapatával, hogy az ellenséges erők eljussanak a kimentési pontra.

A játékot hivatalosan szeptember 9-én mutatják majd be egy livestream keretein belül, ahol a multiplayer mellett a zombi módból és vélhetőleg a kampányból is mutatni fognak majd egyet s mást.

A Call of Duty: Black Ops Cold War 2020. november 13-án jelenik meg PC-re, Play Station 4-re és Xbox One-ra, később pedig Play Station 5-re és Xbox Series X-re is, valamint a megjelenés előtt mindenki számára elérhető tesztalkalmakra is sor kerül.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak