Kapcsolat

Gaming

Lassabb lesz a karakterekfejlődés a Marvel ’s Avengersben az e hónapban esedékes frissítés után

A fejlesztő Crystal Dynamics az e hónap során érkező nagy frissítéssel nem csak ad, de el is vesz valamit.

blank

blank

Fél éve már, hogy kedvenc marveles szuperhőseink a gyöngyvászon után a konzolok és számítógépek képernyőjén is újra csapattá kovácsolódtak, hogy együtt szálljanak szembe a fenyegető veszedelemmel. Habár a nemes egyszerűséggel csak Marvel’s Avengers-re keresztelt játék népszerűsége a megjelenése után hatalmasat zuhant, a fejlesztő Crystal Dynamics a jelek szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a játékosok ismét felfedezzék maguknak a képregényhősök világát. Ennek részeként végre a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S tulajok is megkapják az újgenerációs frissítéseket, természetesen további felár nélkül, plusz egy újabb játékossal is bővül a jól ismert gárda Clint Barton, azaz Sólyomszem személyében. De a kristályosok emellett arról is gondoskodtak, hogy az örömbe némi üröm is vegyüljön.

A március 18-án érkező frissítésben ugyanis a stúdió fejlesztői blogposztjában megjelentek szerint lesz egy-két újdonság, melyek alaposan felborítják majd a karakterek szintezésének menetét. A Crystal Dynamics álláspontja szerint ugyanis minden hagyományos módon felépülő szerepjátékban kell, hogy legyen egy bizonyos fejlődési görbe, amely a magasabb szinteken nehezebbé teszi a fejlődést, ez azonban hiányzott a Marvel’s Avengersből. A hősök olyan gyors tempóban lépték át az ötvenedik szintet, mint tették azt az első néhány esetében, az ezáltal megszerzett új képességek és fejlesztési lehetőségek pedig összezavarhatták a kezdő játékosokat. A stúdió erre azt találta ki, hogy a 25.szint felett fokról fokra lelassítják a fejlődést, így a maximális (50-ik) szinten lévő karaktereink megszerzésért bizony igencsak meg kell majd izzadnunk.

Emellett a kristályosok a random kozmetikai cuccokat is megreformálják picit, amiket ezentúl a boltban tudunk majd megvenni az úgynevezett Unit valutával, amit a játszással lehet majd beszerezni. És a bevezetőben említett új karakter (azaz karakterek) kapcsán is történt némi fejlemény, egy Miller nevezetű szivárogtató a Twitteren ugyanis közzétette, kik és milyen sorrendben követik majd Bartont a játék során. Ez alapján a következő delikvens Pókember (Peter Parker) lesz (ugye PS-exkluzív karakterként), őt követi Fekete Párduc (T’Challa) és She-Hulk (Jennifer Walters). Utánuk jön a Tél Katonája (Bucky Barnes) és Marvel Kapitány (Carol Danvers), a sort pedig Hadigép (James Rhodes) zárja. Fontos azonban megjegyezni, hogy Miller elmondása szerint nem száz százalékos a sorrend, de körülbelül kilencven százalékban biztos benne, hogy így lesz. Mi mindenesetre bízunk benne, hogy a Dynamicsnél tudják, mit csinálnak, és sikerül befoltozniuk a játék hiányosságait az elkövetkezendő újdonságokkal és frissítésekkel.

A Marvel’s Avengers nagy frissítése tehát március 18-án jön.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak