Kapcsolat

Gaming

Resident Evil Village: egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem jelenik meg a leköszönő konzolgenerációra

Ahogy mondani szokás, a [RE]mény hal meg utoljára.

blank

blank

Bár mérget azért még nem vennénk rá, de ha lehet hinni a brazil korhatár-besorolási bizottságnak, akkor a 8., Village alcímet viselő Resident Evil játék bizony nem jelenik meg a leköszönő generációs konzolokra. Ezt azon rémegyszerű oknál fogva feltételezhetjük, hogy a nevezett szervezet csupán PC, PlayStation 5 és Xbox Series X / S platformokra sorolta be a játékot, míg a PlayStation 4 és Xbox One verzióknak hűlt helye sincs a listán. Továbbá ezt árnyalja annak ténye is, hogy a Village-et hivatalosan csak PC-re és a bejelentéskor még next-gennek számító konzolokra harangozták be, azt pedig, hogy a produktum PlayStation 4 és Xbox One platformokon is tiszteletét teszi még maga a Capcom is csak fokozott óvatossággal merte ígérni.

Persze ezzel az erővel azt is mondhatnánk, hogy még közel sincs vége a munkálatoknak, de hacsak a megjelenést nem tolják el jelentősen, esetleg mérvadó tartalmi változást nem követnek el a játékon, akkor már most a listán kéne szerepelnie az érintett változatoknak. Persze még mindig ott van az emberi hiba lehetősége is, de ezzel megint csak a feltételezések ingoványos talaján találjuk magunkat.

Egy szó mint száz, jelen pillanatban csak rajtunk múlik, hogy interpretációnk szerint félig teltnek (lehet, hogy megjelenik) vagy félig üresnek (lehet, hogy nem jelenik meg) látjuk-e azt a bizonyos poharat. Akárhogyan is legyen, az amerikai IGN jóvoltából kaptunk még három képet a játékból azok mellé, amik nemrégiben kiszivárogtak a Capcom szervereiről meglovasított fejlesztői változatból.

Resident Evil Village IGN

kép 1 / 3

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak