Kapcsolat

Sorozat

Lehullt a lepel a Kenobi tévésorozat szereplőgárdájáról

Akiket beprotezsált az Erő.

blank

blank

Egy ideje már tudható, hogy a Star Wars előzménytrilógia Obi-Wan Kenobija is saját tévésorozatot kap, akit ráadásul ugyanaz az Ewan McGregor (Transpotting) fog megformálni benne, aki 1999 és 2005 közt is hordta a jedi köpenyét. És bár a forgatókönyvíró-csere miatt kialakult kálvária, na meg az időközben kirobbant pandémia alaposan keresztbehúzta a Disney / Lucasfilm munkatervét, legalább volt idejük tüzetesebben is átgondolni a projektet: így jött képbe végül Hayden Christensen (Hipervándor) karaktere, Anakin Skywalker / Darth Vader is, továbbá a pletyka szintjén szóba került Rosario Dawson (Ahsoka Tano), a Baljós árnyak jedimestere, Liam Neeson (Qui-Gon Jinn), na meg meg nem nevezett színészek / színésznők nevei, akik inkvizítorok szerepében tetszelegnének.

Ugyan Christensenen kívül azóta hivatalosan csak a Trónok harca Homok Elláriáját alakító Indira Varma nevét erősítette meg a gyártó cég, legalábbis ez idáig… Most ugyanis a StarWars.com-on felbukkant egy bejegyzés, ami lerántotta a leplet a szereplőgárdáról.

blank

Mint az látható, Dawson és Neeson neve sajnos nem szerepel a listán, ez azonban még korántsem jelenti, hogy a Lucasfilm ne hagyott volna érintetlenül meglepetést a tarsolyában. És ez jól látszik a bejegyzésben is, amiből az sem derül ki továbbá, hogy ki kit is fog alakítani pontosan, így csak a múltban a messzi-messzi galaxist megjárt színészekről tudni, legalábbis sejteni, hogy korábbi szerepeikhez térnek vissza. Ilyen Bonnie Piesse, akit a fiatal Beru néni szerepében láthattunk, illetve Joel Edgerton, aki férjét, Owen bácsit formálta meg. Hogy a többiek milyen minőségben veszik ki részüket A Sith-ek bosszúja után 10 évvel és párhuzamosan a Solo: Egy Star Wars-történet eseményeivel játszódó Tatuin-i kalandból, azt egyelőre homály fedi.

Az egyévados minisorozat története mindössze hat epizódból fog állni, az viszont nem világos, hogy mikor debütál majd a Disney+ műsorán.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak