Kapcsolat

Sorozat

Ma debütál az Inuyasha folytatása, a Yashahime: Princess Half-Demon

blank

blank

Elérkezett hát a napja, hogy megkapjuk a máig elképesztően népszerű manga -és animesorozat várt folytatását, a Yashahime: Princess Half-Demon-t – már be is futott az első rész.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Takahasi Rumiko, az Inuyasha univerzum atyja májusban bejelentette a nagy hírt, ami szerint sikerült továbbgondolnia az amúgy szépen lezárt történetét, és összeállt a Sunrise Studióval, hogy képzeteit újfent anyaggá formálja: ezt Yashahime: Princess Half-Demon címre keresztelte, aminek történetében ezúttal Sesshomaru ikerlányai, Towa és Setsuna, illetve unokatestvérük, Moroha (Inuyasha és Kagome gyermeke) kerülnek a középpontba.

A hivatalos leírás szerint a sztori elején az ikrek elszakadnak egymástól egy erdőtűz következtében, Towa azonban a modern világban köt ki. Végül tíz évet tölt el Kagome testvérénél, Sota Higurashinál, mielőtt sikerül visszatérnie világába, ám akkorra a démonvadásszá vált testvére, Setsuna rég elfeledte őt. Ezen a ponton jön képbe Moroha, hogy aztán együtt szerezzék vissza a nővérek közös múltját.

A Yashahime: Princess Half-Demon premierje a mai napon, azaz október 3-án van, EDT időzóna szerint reggel 6 órakor (ez nálunk pontban delet jelent), az epizódok pedig egyesével érkeznek minden szombaton a Crunchyroll, a Funimation és a Hulu platform kínálatába.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak