Kapcsolat

Filmek

Magyarországon forgatják a Borderlands-filmet

Csak arra lennénk kíváncsiak, hogy a Csepel-művek benne lesznek-e?

blank

blank

A magyar filmiparnak igazán nincs miért szégyenkeznie, számos világszintű produkció készül hazánkban, elég csak a Dennis Villeneuve-féle Dűnére gondolni. De említhetnénk a Showtime élőszereplős Halo-sorozatát is, melynek a Korda Stúdiók adtak otthont, hogy stílszerűen a videojátékos-vonalon kezdjünk el mozogni. És ha már itt tartunk, a lista a pándémiás helyzet ellenére is tovább bővül: hamarosan a Borderlands-mozi forgatása is megkezdődhet Magyarországon.

Végül is, ha már egyszer az Arrakis homokdűnéi is Magyarországon teremnek, akkor a Borderlands Pandoráját sem lehet akkora kihívás ide varázsolni. Az elmúlt év végén napvilágot látott infómorzsák alapján a filmet Eli Roth (Motel, Kabinláz) rendezi, Lilith szerepében pedig Cate Blanchett (A Gyűrűk Ura, A hobbit, Thor: Ragnarök) tetszeleghet, egyes pletykák szerint pedig Roland bőrébe Kevin Hart (Jumanji, Kis Kedvencek Titkos Élete) bújhat.

blank

A Hollywood Reporter nemrég készített egy interjút Adam Goodmannel, aki nem más, mint a MidAtlantic Films produkciós iroda feje. Goodman hosszasan mesél arról, hogy a nehéz körülmények ellenére is milyen sikereket tudhat magáénak a magyar filmipar, amely egyébként a második legkedveltebb európai helyszín az Egyesült Királyság után. Ebben persze nem kis szerepe van a különféle visszatérítési lehetőségeknek, amivel a költségek mintegy harmadát spórolhatják meg, de mindez nem működhetne a világszínvonalú felszerelések nélkül.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak