Kapcsolat

Gaming

Már a Pornhubon is megtekinthetők a Cyberpunk 2077 szexjelenetei

Az internet 34-es szabálya elől nincs menekvés.

blank

blank

Már egy napja nyúzhatjuk a The Witcher trilógia mögött is álló lengyel fejlesztőcsapat régóta várt játékát, a Cyberpunk 2077-et. Néhány szerencsés már a megjelenés előtt kipróbálhatta a programot, tapasztalataikat pedig igyekeztek is megosztani egymással, ez pedig véletlen (vagy szándékos) szivárogtatásokhoz vezetett. Ezeknek köszönhetően derült ki az is néhány nappal ezelőtt, hogy a videójátékos legenda, Hideo Kojima is kapott egy cameoszerepet a játékban. A varsói székhelyű cég ugyan mindent megtett, hogy elejét vegye ezeknek a dolgoknak, ám úgy tűnik, hogy elkéstek a tűzoltással: a Cyberpunk 2077 szexjelenetei ugyanis már a legnépszerűbb pornóoldalon, a Pornhubon is megtekinthetők.

A hírről a Gaming Bible számolt be, ahol arról írnak, hogy a PornHub+on a játék legintimebb és pikánsabb jeleneteit lehet megtalálni. Hozzáteszik, hogy ezek a képsorok eléggé felkavarók lehetnek, mivel a videójátékok korhatár-besorolásáért felelős szervezet, az ESRB szerint jelentős mennyiségű orális szexet tartalmaznak. Nem véletlen, hogy Brazíliában 18-as karikával látták el a Cyberpunk 2077-et, az intenzív szexuális kapcsolatra, meztelenségre, prostitúcióra és a szex-szelel kapcsolatos kifejezések túlzott használatára hivatkozva. Így nem véletlen az sem, hogy Cyberpunk 2077 a korhatáros és talán spoileres képsorokat a Pornhubon láthatjuk viszont.

blank

Való igaz, a szakemberek elég sok ilyen jelenetet hoztak létre a motion-capture technológia segítségével, aminek köszönhetően a játékosok testi kapcsolatba bonyolódhatnak a játék főszereplőivel, sőt még prostituáltakkal is múlathatják idejüket (ez alól kivételt képez Keanu Reeves karaktere, Johnny Silverhand). A készítők azonban azokra is gondoltak, akik nincsenek oda az ilyen tartalmakért. Nekik annyit kell tenniük, hogy a program beállításaiban kikapcsolják a meztelenségért felelős funkció(ka)t. A stúdiótól egyébként nem idegen ez a fajta megközelítés, hiszen Ríviai Geralt kalandjai során is találkozhattunk nem kevés hasonlóval. Az itteni annyiban lesz más, hogy a karaktereknek nem csak férfi vagy női identitásuk lehet. Ezt eredetileg egy úttörő fejlesztésnek gondolták, mellyel a transznemű játékosoknak igyekeztek a kedvében járni, a stáb nemrég mégis össztűz alá került amiatt, hogy a mély hangú karaktereket férfiként, a magas hangúakat nőként definiálták.

A Cyberpunk 2077 rögös utat járt be december 10-i megjelenésig. A programot még 2012 májusában jelentették be, míg az első előzetes 2013 januárjában érkezett meg hozzá. Ezután viszont 2018-ig alig lehetett hallani róla, ekkor erősítették meg, hogy PC-n, PlayStation-ön és Xbox-on fog debütálni. Erre az eredeti tervek szerint idén április 16-án került volna sor, az időpont azonban előbb szeptember 17-re, majd november 19-re módosult. Ekkor úgy tűnt, a játék végre a boltokba kerülhet, a vörösök azonban még szűk egy hónapot ráhúztak, így lett végül december 10. a megjelenés tényleges dátuma.

blank

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint légy te is a Cyberpunk 2077 – Hungary csoport tagja!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak