Kapcsolat

Gaming

Már biztos, hogy magyar felirattal érkezik a PS5 egyik nyitócíme

Nem egy Assassin’s Creed vagy God of War-szerű epikus darab, de nagyon jó mókának ígérkezik, a felirat pedig bizonyosan hasznunkra válik.

blank

blank

A Sony magyarországi munkatársai az élmény tálalását illetően igencsak kitettek magukért az elmúlt években. A konzol menüje már elég régóta anyanyelvünkön operál, de lassan az összes PS-exkluzív címről is elmondható lesz ugyanez. A hamarosan esedékes generációváltás kapcsán pedig időszerű volt feltenni a kérdést, hogy ez a Playstation 5 esetében is így lesz-e? Nos, a válasz igen, kiderült ugyanis, hogy ezen konzol menüje ugyanúgy magyar nyelvű lesz, ahogyan azt a jelenlegi generációnál már megszokhattuk. Most pedig kaptunk egy extra jó hírt is, méghozzá hogy a masina egyik nyitódarabja is magyar felirattal fog megérkezni kis hazánkba. Minderről a PS Magyarország Facebook oldala számolt be, ahol a játék címét is elárulták: ez nem más, mint a Sackboy: A Big Adventure.

https://www.facebook.com/playstation.hu/photos/a.216072821746172/3781790991840986/

A játék mögött a 2003-ban alapított Sumo Digital stúdió áll, kiknek olyan címeket köszönhet a videojátékos társadalom, mint a Little Big Planet 3, a Hotshot Racing vagy a Snake Pass, de emellett hathatós köreműködésüknek termése a Crackdown harmadik része is.

Legújabb, Sackboy: A Big Adventure címre keresztelt programjuk egy 3D-s platformer, amit egyedül vagy akár barátainkkal, négyfős kooperatív módban is játszhatunk, kalandjaink során pedig logikai és ügyességi feladatokat kell megoldanunk.

A Sackboy: A Big Adventure november 12-én jelenik meg Playstation 4-re, néhány régióban pedig Playstation 5-re is (nálunk erre a konzol debütálásának napján, november 19-én kerül sor).


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak