Kapcsolat

Gaming

Már külső nézetből is játszható a Cyberpunk 2077

Kiszállni a testből.

blank

blank

Túlzás lenne azt állítani, hogy az égbolt csupa derű és napsütés a varsói CD Projekt Red fejlesztőcsapat feje fölött, hiszen az évek óta várt Cyberpunk 2077 (teszt ITT) technikai oldalról közel sem sikerült hibátlanra – főleg ami a leköszönő generációs konzolos verziót illeti –, a rengeteg negatív visszajelzés következtében a dolog pedig odáig fajult, hogy már két ügyvédi iroda is keresetet nyújtott be ellenük. Mindezek ellenére szép számmal vannak olyanok, akik kitartanak a játék mellett, és bíznak benne, hogy az elkövetkezendő hetekben, hónapokban ténylegesen is gatyába rázza a programot.

Ezen kitartás eredményeként született meg az a kizárólag PC-n elérhető TPS mod is, amelyet eddig csak videón láthattunk, most azonban már bárki letöltheti és megnézheti magának, milyen is V-t külső nézetből irányítani.

A(z összesen) négy kameranézetet tartalmazó mod beszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Nexus Mods-ra, letölteni a módosítást, kicsomagolni, majd bemásolni a Cyberpunk 2077/bin/x64 mappába. Ez azonban még nem elég az aktiváláshoz, hanem szükség van a Cyber Engine Tweaks nevezetű programra is (ezt szintén a Nexusról lehet letölteni), ahogy a legtöbb cyberpunkos mod azt megköveteli. A Jelle Baker modder nevéhez fűződő rajongói “kiegészítés” ugyan nem hibamentes, ugyanis még fejlesztés alatt áll, de aki mindig is kíváncsi volt, milyen lenne a játék tipikus RPG-s nézetből, az bátran tehet vele egy próbát. Persze azért egy biztonsági mentést nem árt előtte készíteni, hátha beüt a krach.

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de a közeljövőben az újgenerációs verziók is befutnak majd. Természetesen Series X / S és PlayStation 5-platformon is játszható, köszönhetően a masinák visszafelé kompatibilitásának.

blank

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak