Kapcsolat

Gaming

PC-n is játszhatóvá vált a Days Gone és a MediEvil Remake-je

blank

blank

Ugyan itthonról még mindig csak alantas módszerekkel (‘köhm’, VPN-nel…) érhető el a Sony előfizetési szolgáltatása, a PlayStation Now, aki viszont mégis ezekhez a trükkökhöz folyamodna – amit persze senkinek sem ajánlunk –, az immár a zombit zombi hátára halmozó Days Gone-t és az első PlayStation legendájának ráncfelvarrott változatát, a MediEvil Remake-et is szabadon nyüstölheti.

A PlayStation Now előfizetés – amellett, hogy csak bizonyos régiókban érhető el – papíron koránt sem számít annyira tápos szolgáltatásnak, mint például az Xbox Game Pass (sokkal inkább a GeForce Now-ra és a nálunk szintén nem elérhető Google Stádiára hasonlít), de a visszajelzések annyira pozitív visszgangot vernek, hogy kétség sem lehet, mekkora igény lenne rá szélesebb körökben. Ugyanakkor bizakodásra adhat okot, hogy a PlayStation 5 menüje már eleve magyar nyelvű lesz, így elképzelhető, hogy hamarosan nálunk is elérhetővé válik a szolgáltatás. És bár a Sony-nak merőben eltér az észjárása a ”vetélytárs” Microsofténál, arra azonban már most lehet számítani, hogy a PS Now-nak nem elhanyagolható szerepet szánnak a november 19-én érkező PlayStation 5 konzoloknál.

Többek közt ezt látszik alátámasztani az is, hogy bekerült a felhozatalba a Days Gone és a PS-klasszis MediEvil Remake-je is, amiket az előfizetéssel rendelkező felhasználók akár PC-n keresztül is elérhetnek. No, persze nem olyan natív portra kell gondolni, mint például a nemrég megjelent Horizon: Zero Dawn esetében, a címeket ugyanis streamen keresztül lehet elérni – konzolon pedig telepíthető formában. Az előfizetés már PlayStation tulajdonosként is megéri (azaz megérné), ugyanis több száz játékot bocsát a felhasználó rendelkezésére, PC-s/egyéb konzolos játékosként viszont szinte kihagyhatatlan alternatíva lehet(ne), legalább egy-egy Sony-exkluzív játék erejéig.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!


.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak