Kapcsolat

Másvilág

Máris válik a friss transzként comingoutolt színész(nő)

2 év idill után…

blank

blank

Nagyot képes fordulni a világ mindössze pár hónap, sőt akár pár nap leforgása alatt. Az Oscar-díjra jelölt, kanadai származású Ellen Page (Az Esernyő Akadémia) nemrég még talán a bolygó legboldogabb emberének vallhatta magát, miután tavaly decemberben egy Twitter-bejegyzés keretében bejelentette comingoutját, illetve hogy mostantól Elliotként él tovább. Ezért az előbújásért akkor rengeteg támogató és pozitív visszajelzést kapott, most viszont úgy tűnik, vége az idillnek, a színész ugyanis bejelentette, hogy elválik feleségétől, Emma Portner koreográfustól.

A (volt) pár egy szűkszavú közleményben tudatta a hírt a nyilvánossággal, melyben azt írták, hogy alapos átgondolás révén hozták meg döntést, tavaly nyári különköltözésük után pedig végleg elválnak útjaik. Hozzátették még, hogy tisztelik egymást és közeli barátok maradnak. Page és Portner még 2018-ban házasodtak össze, miután a sztár négy évvel korábban először vállalta fel leszbikusságát. De a transznemű közösséggel is erősen szimpatizált, többször is felszólalt jogaik védelmének érdekében.

blank

Elliot Page a 2000-es évek elején kezdett filmezni, a számos kisebb produkció után első nagy költségvetésű filmje a 2006-ban bemutatott X-Men: Az ellenállás vége volt, melyben Kitty Pride szerepébe bújt. Az áttörést azonban mégsem ez, hanem az egy évvel későbbi Juno címszerepe hozta meg számára, amelyért kiérdemelte a bevezetőben már említett Oscar-jelölést. Később olyan alkotásokban tűnt fel, mint az Eredet vagy az Egyenesen át című, 1990-es Joel Schumacher film remake-je. Jelenleg a Netflixen látható Az Esernyő Akadémiában látható Vanya Hargreeves-ként, amely sorozatnak hivatalosan is érkezik a harmadik évada, benne a rivális Sparrow Academy-vel, akinek tagjairól már szintén lehullt a lepel.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak