Kapcsolat

Gaming

Marvel’s Avengers: érkeznek az MCU-skinek

A rajongók kérték, a rajongók megkapták – azaz megkapják majd.

blank

blank

Habár a Square Enix gondozásában megjelent Marvel’s Avengers korántsem lett akkora durranás, mint azt sokan várták, de egy kifejezetten szórakoztató játékot kaptunk a pénzükért cserébe, amelyet nem mellesleg az elkövetkezendő egy év során további tartalmakkal kívánnak megtámogatni. Ezen törekvés előhírnökeként érkezett meg a Kate Bishop DLC tavaly decemberben, amelyet most márciusban a Clint Barton karakterére és sztoriszálára fókuszáló Hawkeye Feature Imperfect követett, folytatva az előző kiegészítéssel elindított, az alapsztoritól távolabbi disztópikus jövőben játszódó történetszálat. A sor itt azonban még nem állt meg, a nemrégiben megrendezett Square Enix Presents keretében ugyanis leleplezték a folytatást is, amely a kibányászott adatokkal ellentétben nem a PS-exkluzív Peter Parkert / Pókembert, hanem a Fekete Párducot fogja beleintegrálni a nyár folyamán a Marvel’s Avengersbe, a korábbi tartalmakhoz hasonlóan szintén ingyenes formában.

Nem Wakanda királya lesz azonban az egyetlen és leghamarabb érkező újdonság: valamikor tavasszal érkezik egy tachyon anomaly, illetve egy red room takeover nevű tartalomszaporító szett is, tele új küldetésekkel, na meg – mint ahogy most kiderült – skinekkel. Méghozzá nem is akármilyen skinekkel, a red room takeoverrel jönnek ugyanis a régóta követelt MCU kinézetek, de akad egy “bökkenő”: ezeket csak és kizárólag valós pénzért vásárolhatjuk majd meg.

Hogy a Marvel Studios képregényes filmverzumának hőseit milyen árcédulával szerezhetjük majd be, az a bejelentésből nem derült ki, a húzás azonban valahol érthető, azaz hogy nem ingyen vágják hozzánk. Egyrészt mert a fejlesztőknek valószínűleg nem pusziért cserébe nyújtották át Scarlett Johansson (Fekeze Özvegy), Robert Downey Jr. (Vasember), Chris Hemsworth (Thor) és a többi MCU-s szuperhős arcát, másrészt meghozhatja a kedvét a játékhoz azoknak a fanyalgóknak is, akik már a bemutatót követve siránkozni kezdtek, amiért a karakterek nem a filmekből ismerős hősök arcát viselik. A magunk részéről ez már csak azért is érthetetlen, mert a játék véletlenül sem a filmekre épült, hanem a képregényekre (azon belül is leginkább a Earth-807128 alternatív univerzumban játszódóakra), amelyekben az évtizedek során szinte megszámlálhatatlan újraálmodott formában jelentek meg a karakterek, kezdve Peter Parkertől Tony Starkon át egészen Matt Murdockig.

Hogy a folytatások pontosan mikor is érkeznek, azt nem tudni, az elkövetkezendő tartalmakat azonban már felfedte a Square Enix a prezentációja keretében, amelyek a következők:

blank

A Marvel’s Avengers 2020 szeptemberében jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, azóta két nagyobb lelkülető DLC-t kapott, valamint megérkeztek az ingyenes next-gen frissítések is.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak