Kapcsolat

Médiaajánlat

Kik vagyunk

Név: Kicsiny Marcián Dániel egyéni vállalkozó
Tevékenység: Hírügynökségi tevékenység, világháló-portál szolgáltatás
Székhely: 3181 Karancsalja, Vízmű út 25.
Postacím: 3181 Karancsalja, Vízmű út 25.
Honlap: https://gamears.hu
A szervert szolgáltatja: DevCode

Céljaink

A gamears.hu egy 2020.10.01 naptári napon alapult, Kicsiny Marcián Dániel egyéni vállalkozó tulajdonában álló “geek” hírportál, ami a gamears.hu blogból fejlődött ki. A vállalkozás (továbbiakban hírportál vagy portál) nem titkolt szándéka, hogy tartalmaink Magyarország legminőségibb és a portál temperamentumához illő témák (gaming, film, sorozat, tesztek/kritikák, tech, irodalom, képregény, LEGO, társas -és kártyajátékok) legsokrétűbb és legolvasottabb darabjává avanzsáljon, valamint hazánk legnagyobb partnerhálózatát tudhassuk magunk mögött. Folyamatosan fejlődő tartalmaink hónapról hónapra több olvasót vonzanak be (az összkattintás jelenleg átlépte a 100 000-es határt, melyet 50 000 egyéni látogató hozott össze), és bár tevékenységünkből (hírügynökségi tevékenység, a média ellátása hírekkel írott és videós formában) kifolyólag adott a lehetőség bármelyik olyan médiummal / hírportállal való együttműködésre, akik hasonló beállítottságú témákkal dolgoznak, nálunk is jelen van a kompetíció, még ha közvetlen konkurensünk/konkurenseink (az együttműködési lehetőségekből adódóan) jelenleg nincs/nincsenek is az országban.

Kiknek szólnak az ajánlataink, kik a célcsoport?

  • A célcsoportba tartozik minden olyan vállalat, melyeknek termékei illeszkednek a gamears.hu tartalmi profiljához, a felület pedig releváns a terméke(i)k hirdetésére, bemutatására, promotálására.
  • Minden olyan médium, melyek a sajtótermék előállításához külsős erőforrást vesznek igénybe, termékkategóriáik (film, videójáték, tech stb…) pedig egybevág a gamears.hu-éval.
  • Minden olyan természetes személy / felhasználó, aki érdeklődik a filmek, videójátékok, regények, képregények, tech eszközök, és egyéb tárgyak és kiegészítők iránt.

Hirdetőknek

A gamears.hu profiljába tartoznak a jóárasítutt hirdetési árak, aminek köszönhetően a hirdetők az átlagnál jóval alacsonyabb áron juttathatják el termékeiket és szolgáltatásaikat a megfelelő célcsoporthoz:

(FIGYELEM! a következő árak csupán kiindulópontként szolgálnak, egyéni árajánlatokra is nyitott a lehetőség)

  • fejléc banner (minden oldal): 210.000 forint/2 hét
  • teljes skin banner: 155.000 forint/1 hét
  • jobb oldalsáv – kezdőlap hírfolyam és cikkoldal – banner(ek): 100.000 forint/1 hét
  • címlap, szabadon elhelyezett hirdetés-widget : 80.000 forint/1 hét

A árak mellett egy promóciós tartalom is jár, amennyiben a hirdető igényli – egy, a hirdetett termék vagy szolgáltatás teszt vagy tiszteletpéldánya fejében.

Médiumoknak / hírportáloknak

  • írott tartalomgyártás
  • videós tartalom

Az árakat megegyezés szerint kalkuláljuk

Vállalatoknak, termékeik vagy szolgáltatásaik tesztelésére, promotálására

(FIGYELEM! a következő árak csupán kiindulópontként szolgálnak, egyéni árajánlatokra is nyitott a lehetőség)

Promóciós tartalomgyártás és/ vagy teszt / kritika egy, az adott termék vagy szolgáltatás teszt vagy tiszteletpéldánya fejében: 15.000 forint, egy hetes kiemeléssel (írott tartalom)

Az egy féltől származó első ajánlatokat minden esetben a gamears@gamears.hu e-mail címre várjuk

A szolgáltatások érvénybe lépésének dátuma: 2020.10.15