Kapcsolat

Gaming

Még egy PS5-ös címről kiderült, hogy magyar felirattal érkezik

blank

blank


Már tényleg nem kell sokat várni a PlayStation 5 megjelenéséig, hiszen 19-én debütál kis hazánkba, ráadásul magyar nyelven. Ugyanakkor az is egyre biztosabbnak tűnik, hogy a leköszönő generáció mintájára a fordítói trend is tovább folytatódik itthon, aminek eddig olyan játékok feliratát köszönhetjük, mint a God of War, a The Last of Us vagy Ghost of Tsushima. Nos, jó hír, eddig két nyitócímről tudtuk meg biztosan, hogy anyanyelvünkön érkezik meg, ezekhez csatlakozott most még egy, ami nem más, mint az Astro’s Playroom – jelentette be a PlayStation Magyarország a hivatalos Facebook oldalukon.

A minden PlayStation 5-re előretelepített platformer érdekessége, hogy a Sony nem egy szimpla ajándékként csomagolja a masina mellé, ugyanis már a fejlesztők eleve azon célból alkották meg a programot, hogy megismertesse a játékosokkal az új DualSense kontroller képességeit.

A Sony Japan Studio által tető alá hozott Astro’s Playroomot két évig hegesztették a fejlesztők, párhuzamosan a cég mérnökeinek munkájával, akik közben az új irányítóegységen ügyeskedtek. Ha a hardvertervezők kitaláltak valami újat, a fejlesztők egy új játékelemmel bővítették a játékot, azonban ha a (hardveres) koncepció valamiért mégsem működött, úgy az elképzelt funckióhoz tartozó játékelemnek is mennie kellett.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak