Kapcsolat

Film

Még mindig nem dőlt el, ki alakítja Póknőt, de Daisy Ridley továbbra is készségesen vállalná a szerepet

Egyébként… szerintünk tökéletes választás lenne a szerepre.

blank

blank

Hiába tart már egy éve a koronavírus járvány, ami a golyóbis nagy részén még mindig zárva tartja a mozikat, ez nem gátolja meg a nagy stúdiókat abban, hogy jövőbeni terveiket szövögessék. Ide tartozik többek közt a Sony Pictures is, aki videójáték-adaptációs tervei mellett saját képregényes – egész pontosan pókemberes – univerzumával sem kíván mostohán bánni. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tervek szerint a megannyi képregényfilmes kudarc után most először tűnik úgy, hogy sikerre viszik a receptet, amiben jelentős szerepet vállal(t) a Disney / Marvel Studios is, akikkel egy szép napon összeszövik majd filmes univerzumaikat.

Ezen törekvés egyik tartópillére – Jared Leto (Szárnyas fejvadász 2049) Morbiusa, Tom Hardy (Mad Max: A harag útja) Venomja, Kraven, a Vadász, na meg persze a Pókember 3 mellett – Póknő önálló mozifilmje lesz, melyet az inkább színésznőként ismert Olivia Wilde (Éretlenségi) fog rendezni, valamint a forgatókönyvért is ő felel majd Katie Silberman (Hát nem romantikus?) mellett. A címszereppel kapcsolatosan két színésznő neve is felröppent az éterben: egyikük a Charlie angyalai legfrissebb moziváltozatában látott Ella Balinska, másikuk pedig egy jóval ismertebb név, a Disney Star Wars-trilógiájában Reyt megformáló Daisy Ridley. Utóbbit idén februárban már kérdezték a szerepről, akkor annyit mondott, hivatalosan senki sem kereste meg őt, és a karakterrel – akinek 1977-es megszületése óta több identitása is volt a képregények lapjain – sincs teljesen tisztában, de ennek ellenére örömmel vállalná a feladatot. Ez a hozzáállása pedig – mint az a ComicBookMovienak adott interjújából kiderült – az eltelt egy hónapban nem sokat változott.

blank

Ridley elmondása szerint nemrég ismét megkérdezték őt Póknő megformálásával kapcsolatosan, amire ő – önmagát ismételve – megint csak azt tudta felelni, hogy szívesen benne lenne a dologban. Majd mindezt azzal egészítette ki, hogy nemrég fejezte be a WandaVisiont, amit elképesztően lenyűgözőnek, érdekesnek és újszerűnek talált, és már csak ezért is izgalmas lenne számára csatlakozni ehhez a folyamatosan változó, és önmagát újragondoló világhoz.

Bárhogy is alakul végül, az biztos, hogy a színésznőt és a férfi [eredeti] Pókembert megformáló Tom Hollandot (Mindig az ördöggel) a nézők – legalábbis az Egyesült Államokban – már láthatták együtt, méghozzá a néhány kritikai vélemény által nézhetetlennek titulált Chaos Walking című disztópikus akcióthrillerben, ennek tükrében pedig abszolút nem elképzelhetetlen, hogy az igazi Pókember ne protezsálná be őt a Marvel moziverzumába.

A Póknő-film még a fejlesztés korai stádiumában tart, és ez a koronavírusos-viharfelhők elvonultáig valószínűleg nem is fog nagyon változni. A stáb további tagjairól, valamint tervezett premierdátumról semmi érdemit nem tudni.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak