Kapcsolat

Film

Megint elhalasztották a Hang Nélkül 2 premierjét

De legalább nem kell addig csendkirályt játszanunk.

blank

blank

A 2018-as év egyik nagy meglepetésfilmje volt a John Krasinski (Szeretteink körében) által rendezett Hang nélkül (A Quiet Place), melynek folytatása eredetileg 2020 márciusában debütált volna a filmszínházakban. Csakhogy jött a világjárvány, melynek következményeképp a mozik bezárták kapuikat, amelyek jobbára zárva is maradtak, ezáltal pedig szeptemberre tolták át a megjelenést. Igen ám, a pandémia azonban addigra sem akart feloszlani, emiatt pedig több gyártó / forgalmazó is úgy döntött, hogy VOD formában, illetve streaming szolgáltatók révén mutatják be filmjeiket. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden cég hasonlóképpen cselekedett, a Paramount például továbbra is kitart amellett, hogy filmjeik csakis a vásznon debütálhatnak, köztük a Hang nélkül 2 is. Így aztán a 2020 szeptemberi premierből 2021 áprilisa lett, de mint az kiderült a Deadline legfrissebb jelentéséből, ez megint csak megváltozott: a Hang nélkül 2 jelen állás szerint csak 2021 szeptember 17-én kerülhet mozikba.

Persze lehet fintorogni, hogy már megint késik, de a Paramount makacssága jó jel: egyértelműen arra utal, hogy bíznak a film sikerében. Sőt olyannyira bíznak, hogy továbbra is úgy vélik, a jegybevételek kárpótolni fogják őket a kényszerű csúszásért. Ezt a feltételezést támasztja alá az is, hogy már egy spin-offot is terveznek az univerzumhoz, ami a tervek szerint valamikor 2022-ben kerül bemutatásra. Sokkal többet nem tudunk erről a projektről, azt leszámítva, hogy Krasinskit Jeff Nichols (Take Shelter, Loving) váltja rendezőként.

blank

A folytatást illetően viszont továbbra is Krasinski tölti be a direktori szerepet, aki ezúttal – érthető okokból – csak az idegen invázió előzményeként szolgáló jelenetekben tűnik fel. Felesége, Emily Blunt (Sicario, Into the Woods) természetesen nem maradhat el, hiszen a történet továbbra is az Abbott család útjait követi nyomon, a túlélésért folytatott küzdelem pedig még az előző részben látottaknál is komplikáltabb lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak