Kapcsolat

Sorozat

Megérkezett A kaptár: Végtelen sötétség első igazi előzetese, melyből a bemutató dátumára is fény derült

Oké, csak felejtenék már el ezt a kaptárosdit, és lenne inkább csak simán Resident Evil…

blank

blank

A 2016-ban megjelent, hatodik élőszereplős A kaptár-filmmel lezárult egy korszak, azóta a Capcom ikonikus videojátéka inkább a digitális térben terjeszkedett, aminek legfrissebb gyümölcse a hónap elején megjelent Resident Evil: Village (teszt ITT). A japán stúdió viszont úgy gondolta, hiba lenne elengedni a nézők kezét, ezért újra beizzították a fogaskerekeket, annyi különbséggel, hogy ezúttal a hús-vér (és a játékokban nem szereplő) karakterek helyett az 1996 óta kiadott programok hőseivel a fedélzeten. Ennek fényében került bejelentésre a 2020-as Tokyo Games Show keretében a Netflixre készülő A kaptár: Végtelen sötétség című animációs sorozat, melyről azóta a cselekménytől kezdve a rendezőn és a zeneszerzőn át egészen a szereplőkig sok minden kiderült, többek között az is, hogy a show valamikor júliusban várható. Ám szerencsére most már ezen is tudunk pontosítani, megérkezett ugyanis a széria első teljes előzetese, melyből egyebek mellett a bemutató pontos napja is kiderül, ami július 8-án lesz.

Mint az egy ideje már tudvalévő, a cselekmény két főhőse Claire Redfield és Leon S. Kennedy lesz, akik útja ezúttal nem kisebb helyen, mint a Fehér Házban keresztezi egymást: Leon egy illetéktelen behatolás nyomait vizsgálja, Claire pedig humanitárius tevékenysége közben bukkan rá egy rejtélyes gyermekrajzra, ami balsejtelemmel vértezi fel őt. És természetesen ahogy az lenni szokott, az események mindezek után nem várt fordulatot vesznek, ami miatt kénytelenek újfent felvenni a kesztyűt a mutánsszörnyekkel.

A kaptár: Végtelen sötétség tehát július 8-án kerül fel a Netflix kínálatába, a főszereplők hangját a Resident Evil 2 Remake-ben is hallható Stephanie Panisello (Claire) és Nick Apostolides (Leon) szolgáltatja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak