Kapcsolat

Film

Megint elhalasztották a Hang nélkül 2 hazai premierjét

Némi öröm az ürömben, hogy ezúttal nem fényévekről van szó.

blank

blank

Lassan talán el lehetne gondolkozni azon, hogy a Hang nélkül 2-t Premier nélkül-re kereszteljék, dacára annak, hogy immáron megszámlálhatatlanszor módosították a premierdátumát. A díszbemutatót még tavaly márciusban tartották, és az eredeti tervek szerint John Krasinski (Szeretteink körében) 2018-as sikerfilmjének folytatása áprilisban a nagyközönség előtt is debütált volna. Igen ám, csakhogy az egyre súlyosbodó pandémia miatt a premier napját többször is halasztani kellett, és végül odáig jutott a dolog, hogy a Hang nélkül 2-nek (sok más sorstársához hasonlóan) a komplett 2020-as esztendőt ki kellett hagynia. Az amerikai nézők viszont örülhetnek, hiszen az Újvilágban már végre bemutatták az Abbott család újabb megpróbáltatásinak történetét, a hazai filmrajongóknak azonban csalódottan kell tudomásul venniük, hogy az illetékesek ismét eltolták a film premierjét.

A Hang nélkül 2 honi mozis premierje eredetileg június 10-én lett volna, ezt rakták tényleg csak egy picit odébb, ami most jelen pillanatban június 17-ei dátum. Az okokról nem esett említés, így csak találgatni tudunk, de nagy valószínűséggel az állhat a hazai forgalmazásért felelős UIP-Dunafilm döntésének hátterében, hogy nagyobb nézőtömegre számít, illetve hogy a még mindig zárva tartó, közkedvelt Cinema City is megnyissa kapuit. Akárhogy is legyen, a magunk részéről reméljük, hogy több halasztással már nem kell számolnunk, és szűk egy hónap múlva ténylegesen is a gyöngyvászon előtt izgulhatunk Evelynért, Reganért és Marcusért.

A Hang nélkül 2 tehát a dolgok jelenlegi állása szerint június 17-én debütál a hazai mozikban, a főbb szerepekben a visszatérő Emily Blunton (Sicario – A bérgyilkos), Millicent Simmondson (Andi Mack) és Noah Jupe-on (Londoni rémtörténetek) kívül pedig Cillian Murphy (Eredet) és Djimon Hounsou (A galaxis őrzői) lesz látható. Az amerikai kritikák egyébként kedvezően fogadták a filmet, és ez bár még nem száz százalékos garancia, de némi biztosítás, hogy valóban elkészülhet majd a már bejelentett harmadik Hang nélkül-film is – igaz, az nem az ismert történetet folytatja majd, hanem egy spin-off lesz.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak