Kapcsolat

Film

Megint elhalasztották a Venom: Let There Be Carnage premierjét

Ez a New York-i és a Los Angelesi filmszínházak újbóli megnyitása ellenére sem teljesen váratlan hír.

blank

blank

Az elmúlt egy esztendő során mondhatni, megedződtünk már, így egy-egy film bemutatójának elhalasztása nem ér minket oly lesújtóan, mint a kezdetekben. Na jó, de, inkább csak nem lepődtünk meg túlságosan rajtuk, ahogy újabban a Sony Pictures bejelentésén sem, miszerint ismét elhalasztják 2018-as, nagysikerű antihősfilmjük, a Venom folytatásának, a Venom: Let There Be Carnagenek premierjét. A Tom Hardy (Mad Max – A harag útja) főszereplésével készült produkciót – sok más sorstársához hasonlóan – a pandémia okán többször is eltolták, legutóbb június 25-re, a Universal viszont szintén e hétvégét találta a legmegfelelőbbnek a Halálos iramban 9 bemutatójának, két várható kasszasikert pedig vétek lenne egyazon napon vetíteni. Az űrbéli szimbionta második kalandjának tehát muszáj volt odébbállnia, de szerencsére nem túl messzire, az új dátum ugyanis szeptember 17. lett.

Ezzel az időponttal egyébként a Venom: Let There Be Carnage két másik blockbuster közé ékelődött be: a James Gunn-féle (A galaxis őrzői) Az Öngyilkos osztag augusztus 6-án mutatkozik be, a Denis Villeneuve (Érkezés) rendezésében készült, igazi sztárparádét felvonultató Dűne pedig a tervek szerint október 1-jén debütál. Ugyanakkor a Sony másik filmje, a Kaley Cuocoval (Agymenők) és Woody Harrelsonnal (True Detective) érkező Man from Toronto című akcióvígjáték viszont fejet hajtott a”nagytesó” előtt, premierjét pedig szintén odébb rakták, annyival is kevesebb legyen az egy időszakra eső mozifilmek bemutatásának száma.

A Venom: Let There Be Carnage cselekménye szerint Eddie Brock ezúttal az első rész stáblistás jelenetében látott, Woddy Harrelson által megformált könyörtelen Cletus Kasadyvel, avagy Vérontóval lesz kénytelen bajuszt akasztani. Hardy és Harrelson mellett visszatér Michelle Williams (A legnagyobb showman) és Reid Scott (Az alelnök) is, új szereplőként pedig Naomi Harrist (Rampage: Tombolás) láthatjuk majd.

Az Andy Serkis (Maugli: A dzsungel legendája) rendezésében készült film tehát várhatóan szeptember 17-én érkezik a mozikba, míg a másik hasonszőrű, szintén Pókember univerzumában játszódó Sony-film, a Jared Leto-féle (Öngyilkos osztag) Morbius pedig kevesebb mint egy hónapra rá, október 8-án fog debütálni.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak