Kapcsolat

Film

Megint elhalasztották a Wonder Woman 1984 premierjét

Várható volt.

blank

blank

A Wonder Woman 1984 lassan akár a nemrég debütált Új mutánsokkal is kezet rázhat a premier dátumok számát illetően: a filmet eredetileg augsztus 13-án mutatták volna be, ami aztán október 1. lett, az újfent elharapózni látszó járványhelyzet miatt azonban erre mégsem kerülhet sor.

A tegnapi nap folyamán először a The Wall Street Journal robbantotta a hírt, ami szerint Gal Gadot szuperhősnője mégsem október 1-jén fog visszatérni a filmvásznakra, majd nem sokkal később ezt követte a Variety beszámolója, amiből már a konkrét dátumot is megtudhattuk: ez a dolgok jelenlegi állása szerint december 25.

A döntés hátterében egyrészt az amerikai mozik jelentős részének zárvatartása, valamint a nemrégiben bemutatott Nolan-féle Tenet teljesítménye áll – az utóbbi összesen 130 milliós bevételt produkált, azonban az Egyesült Államokból befolyó összeg csupán ennek töredékét, mindössze 20 millió dollárt tesz ki.

Kapcsolódó: Ki Gepárd, a Wonder Woman 1984 főgonosza?

A Warner Bros. Motion Picture Group elnöke, Toby Emmerich azzal indokolta az ünnepi szezonra való halasztást, hogy a Wonder Woman 2 minden korosztály számára élvezetes produkció lesz, Patty Jenkins rendezőnő pedig azzal egészített ki ezt, hogy tisztában vannak vele, már most mekkora rajongótábora van a filmnek, akik mindenképpen a moziban szeretnék látni, biztonságos körülmények között.

A nyolcvanas éveket megidéző szuperhősös film az újdonsült premier dátum szerint tehát december 25-én kerül bemutatásra – erre nálunk valószínűleg egy nappal korábban, azaz 24-én kerül sor –, és reméljük, most már tényleg nem kell tovább várnunk Jenkins rendezésére. Ebben a címszereplőt alakító Gadot mellett valamilyen úton-módon az első részből ismerős Steve Trevor (Chris Pine) is visszatér, de mellettük Kristen Wiig (Gepárd), valamint Pedro Pascal (Maxwell Lord) is főbb szerepben tűnik fel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak