Kapcsolat

Film

Megint “elnapolták” az Uncharted-film bemutatóját

Egyszer végre csak bemutatásra kerül…

blank

blank

Több mint 10 esztendeje várjuk, hogy révbe érjen a Sony Pictures Uncharted filmmel kapcsolatos törekvése, de ez ilyen-olyan okokból nagyon nem akar összejönni. 2009-es bejelentése óta úgy jöttek-mentek a stábtagok, köztük az írók és direktorok, mint ahogy a napszakok váltakoznak, premierdátumból pedig szó szerint annyi volt már kitűzve, mint csillag az égen. Az események végül 2017-ben látszottak először jóra fordulni, mikor is a főszereplő Nathen Drake szerepére mindenki kedvenc falmászóját, avagy Tom Hollandet (Pókember: Hazatérés) szerződtette le a stúdió, ám az hamar kikristályosodott, hogy az átkot még neki sem sikerült levennie a produktumról.

A stáb és a dátumok továbbra is illékonyak maradtak, és a legfrissebb értesülések szerint ez a lavinaként lefelé gördülő tendencia azóta sem képes megállapodni: a 2022. február 11-re kitűzött premier megint csak tovább vándorolt a naptárban, igaz, ezúttal csupán egyetlen hétről van szó, ami azt jelenti, hogy az Uncharted mozi a dolgok jelen állása szerint február 18-án kerül gyöngyvászonra. Hogy ez végül megvalósulhat-e, arra az előzmények ismeretében aligha mernénk mérget venni, de ha viszont mégis bejön, az az egy hét már ugyan mindegy ennyi év várakozás után.

blank

A méltán népszerű videójátéksorozat előzményeként funkcionáló film tehát a tervek szerint 2022 február 18-án kerül bemutatásra, rendezője Ruben Fleischer (Zombieland: A második lövés), szkriptjeit pedig  Art Marcum, Matt Holloway és Rafe Judkins szállították. Főbb szerepekben – Holland mellett – Mark Wahlberg (22 mérföld), Antonio Banderas (Desperado) és Sophia Ali (A Grace klinika) lesz látható.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak