Kapcsolat

Sorozat

Vadiúj előzetest kapott a The Bad Batch című The Clone Wars animációs spin-off tévésorozat

Mi már most imádjuk!

blank

blank

Sokan bizonyára a fejüket fogták, amikor 2012-ben George Lucas eladta cégét, a Lucasfilmet – vele együtt pedig a Star Wars jogait is – a Disney-nek. Az aggodalom i-jére végül a 2015-ben bemutatott Az ébredő Erő és a rá két évvel később érkező Az utolsó Jedik tette fel a pontot, amelyek mindenen téren két táborra szakították a rajongókat. Igen ám, csakhogy ez nem rettentette el a Mickey egeres céget attól, hogy további messzi-messzi galaxisban játszódó projektekbe fogjon: elkészített többek közt két Egy Star Wars-történet címet viselő spin-off mozit, az első élőszereplős tévésorozatot a The Mandalorian képében, valamit már további ilyennemű alkotás is készülőfélben van, na meg tető alá hozta a nagysikerű The Clone Wars animációs sorozat minden szálát elvarró 7. évadát – ezzel pedig még közel sem soroltunk fel mindent. És mivel az új trilógiát leszámítva mindegyik produktum képes volt elnyerni a közönség javarészének az elismerését, nem csoda, hogy a közeljövőben tovább gyarapodik majd a felhozatal.

Ezen törekvés részeként jelentették be tavaly a The Bad Batch című The Clone Wars spin-off szériát is, amely az utóbbi fináléjában megismert elit klónalakulat történetét hivatott továbbmesélni a 66-os parancsot követő időszakban. A The Bad Batchről ezen kívül csak annyit tudtunk meg korábban, hogy valamikor idén májusban fog debütálni a Disney+ streaming platform kínálatában, újabban azonban egy igencsak látványos előzetes menetkíséretében arra is fény derült, hogy erre mikor is kerül pontosan sor…

A Disney hivatalos közleménye szerint a Star Wars: The Bad Batch stílszerűen május 4-én, a nemzetközi Star Wars napon fog elrajtolni (napra pontosan egy évvel a Clone Wars záróepizódja után), méghozzá egy rendhagyó 70 perces epizóddal, ezt követően pedig heti bontásban érkeznek a további részek (a második rögtön azon a héten, május 7-én, így tehát dupla élményben lesz része a rajongóknak). A sorozat vezető producere/showrunnere a Clone Wars és a The Mandalorian felett is bábáskodó Dave Filoni, forgatókönyvírója Jennifer Corbett (Star Wars: Ellenállás) és George Lucas. Érdekesség, hogy mind az öt klónkatona egy színész, Dee Bradley Baker (Spongyabob Kockanadrág) hangján szólal meg.

Érdekesség, hogy a fentebb látható előzetesben az öt muskétás (Hunter, Echo, Tech, Wrecker, Crosshair) mellett a The Clone Wars és a Rebels közönségkedvenc klónja, Rex, a The Mandalorianből ismerős Fennec Shand (tudjátok, Boba Fett “szárnysegédje”), Saw Gerrera, valamint Wilhuff “Moff” Tarkin is felbukkan majd a régi ismerősök közül – egyes pletykák szerint pedig még az akkortájt a Vörös Hajnallal bábozó egykori sith tanítvány, Darth Maul is látható lesz.

blank

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak