Kapcsolat

Gaming

Befutottak a Cyberpunk 2077 első pontszámai

Majdnem tökéletes?

blank

blank

Nem túlzás azt állítani, hogy a Cyberpunk 2077 az idei év egyik, ha nem a legjobban várt játéka. A CD Projekt Red többször is elcsúsztatott üdvöskéje majd’ egy teljes év késés, no meg egy jóformán utolsó pillanatbeli halasztás után végül csak célt ért a boltok polcain. És persze ahogy az lenni szokott, néhány online sajtóorgánumnak már volt szerencséje rátenni a mancsát a Cyberpunk 2077-re, akik nem voltak restek véleményt alkotni, és pontszámokat biggyeszteni melléjük. Mi pedig nem vagyunk restek megosztani veletek, hogy ki hogyan vélekedett a játékról. Íme tehát a játék megjelenés előtti pontszámai:

IGN – 9/10
GamesBeat – 3/5
GameInformer – 9/10
GamesRadar
– 5/5
The Gamer – 5/5
PC Gamer – 78/100
RPG Site – 9/10
VGC – 5/5
VG 24/7 – 5/5
GameSpot – 7/10

És bár valószínűleg már a Cyberpunk 2077 pontszámai körül nézelődtök, előtte azért nem árt tisztában lenni azzal, hogy a játék még az első napon kap majd egy laza 43 GB-os javítófoltot, szóval az előtöltés durván felét újra végig kell zongorázni. Egyelőre nem tisztázott, hogy hány ponton javít majd a játékon a csomag, de a kritikusok egy részének elsősorban a játék technikai részével volt problémája: a teljesítményével és a bugokkal – ez utóbbiakat a GameSpot kifejezetten súlyosnak tartotta.

A technikai részétől eltekintve azonban gyakorlatilag mindenki egyetértett abban, hogy a karakterek és a mellékküldetések adják a játék sava-borsát, míg a sztori főszála már kevéssé kielégítő. A látvány az előzetes képeknek megfelelően elképesztő, cserébe viszont zabálja az erőforrásokat is – ez a kettősség pedig érződik a pontszámokon is, ahol a “közel mestermű” kategóriájától a “korrekt iparosmunkáig” terjed a skála.

blank

Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Az utóbbi platformokon az előrendelők már december 3-tól előtölthetik a programot, a Sony-féle masinatulajok december 8-án tehetik meg ugyanazt, személyi számítógépeken pedig a tegnapi naptól, azaz december 7-től nyílt meg a lehetőség.

blank

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint légy te is a Cyberpunk 2077 – Hungary csoport tagja!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak