Kapcsolat

Gaming

Megjöttek az első képek a Zynga égisze alatt készülő Star Wars: Huntersből

Jó kis mókának ígérkezik.

blank

blank

Hiába telt már el közel fél évszázad a bemutatása óta, a George Lucas által életre hívott Star Wars még a mai napig is töretlen népszerűségnek örvend az emberek körében (még akkor is, ha az új trilógia miatt sokan el is pártoltak a franchise mellől). Ezt a rivaldafényt pedig a filmesek mellett többek között a videojátékipar is igyekszik kihasználni, és itt nem csupán az EA-re kell gondolni, mert például a Facebook-os Farmville-ről elhíresült Zynga is úgy döntött, része lesz a messzi-messzi galaxis történelmének. Februárban a stúdió a Nintendo Direct keretében be is jelentette, hogy a Lucasfilm Games-el közösen munkálkodik a Star Wars: Hunters című játékon, ami egy csapatalapú, külső nézetes multiplayer lövölde lesz, ráadásul a játékosoknak egy fillérjébe sem fog kerülni. Ez mind szép és jó, azonban a stúdió szerint a program még idén megjelenik Androidra, iOS-re és Nintendo Switchre, ennek ellenére a rendezvényen levetített rövidke kedvcsinálón kívül még semmi érdemleges információ nem érkezett róla.

Egészen mostanáig, ugyanis megjöttek az első képek a Star Wars: Huntersből, méghozzá a mobilos verzióból-számolt be róla a Star Wars News Net. A portál Twitter-csatornáján meg is osztotta a fotókat, amik alapján leszűrhető, hogy a Galaktikus Birodalom bukása után játszódó program a PVP-módot fogja előnyben részesíteni, és az űroperában megismert számos karakter tiszteletét teszi benne, úgymint a rohamosztagosok, fejvadászok, jawák, sithek és természetesen a jedik is. Őket szintén jól ismert fegyverekkel és ruhákkal szabhatjuk testre, amihez elengedhetetlen társunk lesz a pay-to-win mikrotranzakciós rendszer. Ebből is látszik, hogy bár a Star Wars: Hunters (mint azt fentebb említettük) ingyenes lesz, azért a fejlődés és haladás érdekében nyilván ki kell majd nyitnunk a pénztárcánkat.

blank
blank
blank
blank
A képek forrása: Star Wars News Net

A játékkal kapcsolatosan egyébként a weboldal arról is ír, hogy idén év végén várható egy úgynevezett soft launch (limitált megjelenés), amely bizonyos régiókra és/vagy előrendelőkre érvényes bétatesztként írható le leginkább, néhány szerencsés kiválasztott tehát (egyelőre nem tudni, hogy kik) megjelenés előtt kipróbálhatja a játékot. A soft launch esemény időpontjából kiindulva azonban szinte kizárható a 2021-es premier, így véleményük szerint a Star Wars: Hunters csak 2022-ben kerül piacra. No de sebaj, addig elő lehet venni régebbi darabokat, mint a 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order, vagy az évezred elején megjelent Star Wars: Knights of the Old Republic, mellyel kapcsolatosan jó hír, hogy hivatalosan is elkészül a remake-je.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak