Kapcsolat

Sorozat

Meglepő alakban láthatjuk viszont Hayden Christensen Darth Vader-ét a Kenobi-sorozatban

Azért a Sötét Oldal ereje még így is átjárja.

blank

blank

Ha az ember Star Wars fannak vallja magát, gyermeki izgatottsággal tekinthet előre a 2022-es esztendőre, hiszen a messzi-messzi galaxis világa tovább bővül nem egy élőszereplős sorozattal. Ezek egyike a Kenobi című show, amelynek főszereplője természetesen a mindenki által jól ismert Obi-Wan Kenobi lesz, akit újfent Ewan McGregor (Álom doktor) fog megszemélyesíteni. Ez azonban csak az egyik jó hír, hiszen több régi ismerős is fel fog tűnni a szériában, köztük a legnagyobb név kétségtelenül az a Hayden Christensen (Hipervándor) aki Anakin Skywalker/Darth Vader bőrébe fog ismét belebújni, amely karaktert korábban A klónok támadásában és A sithek bosszújában is eljátszott (plusz A Skywalker korának, valamint A jedi visszatér felújított változatának a végén Erő-szellemként is megjelent, aminek magyarázatáról itt írtunk). A nosztalgiafaktor tehát bőven működni fog, azonban lesz egy újítás is, egy kiszivárgott koncepciós rajz tanúsága szerint meglepő alakban láthatjuk viszont az egykori jedi lovagot a sorozatban.

A vázlatokat a Star Wars Stuff nevű Twitter-oldal hozta nyilvánosságra, ezek közül az egyiken a Christensen által játszott Darth Vader látható, amint épp megműtik/átépítik a testét. És mivel az oldal állítása szerint a képen látottak a forgatáson is megvalósulnak, elképzelhető, hogy a jelenet a mustafari csata után játszódik, ahol Vader és Obi-Wan párbajából végül előbbi került ki vesztesen és erősen megcsonkítva. Az pedig, hogy a Kenobi-sorozat cselekménye A sithek bosszúja és az Egy új remény között játszódik, csak még tovább erősíti a feltevést (igaz, az is köztudott, hogy a történet szerint a vulkanikus bolygón történtek óta immár tíz év telt el, tehát inkább az tűnik valószínűnek, hogy Vader csak némi “olajcserére” szorul) Nem tudni tehát, mi az igazság, mindenesetre, ha a szivárogtatók igazat szóltak, tényleg meglepő lesz látni a sith nagyurat legendás fekete ruhája és maszkja nélkül.

blank
Nincs túl jó bőrben…

A Kenobi sorozat tehát valamikor 2022-ben várható, összesen hat epizódot fog számlálni, középpontjában pedig a remeteként élő egykori jedi áll, aki a Tatuinon remeteségben tölti életét. Ám nagyon úgy tűnik, hogy ebből nem sok valósul meg, a hírek szerint ugyanis a mester Inkvizítorokkal is bajuszt fog akasztani, sőt talán az élőszereplős formában eddig még nem látott Barris Offee feltűnésére is van esély. Ahogyan arra is, hogy Kenobi feltűnjön egy másik sorozatban, méghozzá a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben látott Cassien Andor előéletét feldolgozó szériában, melyre (a The Mandalorian harmadik évadához hasonlóan) szintén jövőre számíthatunk a Disney+-on, remélhetőleg akkor, amikor a platform már nálunk is elérhető lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak