Kapcsolat

Gaming

Megmutatták, hogyan fest a Resident Evil: Village PS4 Pro-n

Határozottan jó a maga nemében.

blank

blank

Egy ideig olybá tűnt, hogy a Resident Evil széria következő, Village alcímet viselő darabja PC mellett immáron csak az újgenerációs konzolokra lesz elérhető 2021 májusától, de mint az kiderült, a fejlesztő Capcomnak mégis sikerült lefejleszteniük a programot előző generációs masinákra. Na persze itt joggal merülhetett fel a kérdés, hogy egy eredetileg ízig-vérig next-gen cím milyen élményt fog nyújtani PS4-en és Xbox One-on azzal a rengeteg kompromisszummal, amelyet a készítőknek meg kellett kötniük, az amerikai IGN jóvoltából látottak alapján azonban úgy fest, nem lehet okunk a panaszra.

Tény, hogy a Resident Evil: Village korántsem fest úgy PS4 Pro-n, mint azt a korábbi játékmenet-videókban láthattuk, de már az is önmagában nagy szónak számít, hogy ilyen minőségben sikerült átültetni az előző generációs gépekre.

A Winters família történetét továbbmesélő Resident Evil: Village május 7-én jelenik meg PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X / S platformra, valamint a megjelenés előtt a játék Re:Verse címre keresztelt multiplayerét is kipróbálhatjuk majd egy nyílt bétateszt keretében.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak