Kapcsolat

Sorozat

Mégsem a Bosszúállók: Végjáték volt az utolsó Marvel-féle produkció Chadwick Bosemannel

Ha látni nem, de hallani legalább még halljuk egyszer.

blank

blank

Augusztus 28-án mindenkit derült égből villámcsapásként ért az MCU Fekete Párducának, Chadwick Bosemannek a halálhíre. Bár a vég sajnos utolérte a színészt 43 éves korában, hitét és akaraterejét azonban jól mutatja, hogy a 2016-ban diagnosztizált, végül IV. stádiumú, áttétessé vált vastagbélrákját még munkatársai előtt is végig titokban tartotta, a munkával pedig egy pillanatra sem volt hajlandó leállni: meghosszabbította szerződését a Marvellel, leforgatta Viola Davis-szel a Ma Rainey’s Black Bottom-öt, valamint Az öt bajtárs című, Spike Lee (Viszlát tegnap) által rendezett háborús drámát, aminek bemutatója nem sokkal előzte meg halálát.

Természetesen produktumok téren a legnagyobb kérdést Boseman képregényhőse, Fekete Párduc jelentette, akit a Marvel / Disney tervei szerint legközelebb 2022-ben kellett volna viszont látnunk a mozivásznon. Először szóba jött, hogy újrakasztingolják a szerepet, illetve a CGI “feltámasztásról” is pletykáltak, de végül a készítők úgy határoztak, helyét T’Challa húgának, Shurinak (Letitia Wright) adják át, valamennyire követve ezzel a képregények vonalát is. Igen ám, Boseman útjai azonban még nem váltak el teljesen a Marvellel, ugyanis a színész többször is a stúdióban járt a What if…? címre keresztelt animációs széria kapcsán, és több, legalább négy epizódra való hanganyagot is sikerült rögzíteniük – árulta el Kevin Feige az Emmy Magazine-nak.

blank

Habár a What if…? cselekményéről eddig csak annyit tudtunk meg, olyan dolgokat vonultat majd fel, melyeket élőszereplős formában nem tudnának kivitelezni, Boseman – még ha nem is hús-vér – feltűnése már önmagában egy érzelmi töltet lesz, reméljük a történet is méltó búcsút vesz a színésztől (minőség szempontjából).

Egyébként nem Boseman lesz az egyetlen az MCU színészei közül, aki a hangját adta a produkciónak: feltűnik benne Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Jeremy Renner (Clint Barton/Sólyomszem), Josh Brolin (Thanos), Karen Gillan (Nebula), Hayley Atwell (Peggy Carter) és Samuel L. Jackson (Nick Fury). A széria első évada tíz epizódból fog állni és a tervek szerint valamikor 2021 közepén debütál a Disney+-on.

Ünnepi nyereményjáték: nyerj egy dobozos Cyberpunk 2077-et az általad választott platformra

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak