Kapcsolat

Gaming

Mégsem az Elden Ringből származik a minap nyilvánosságra került felvétel

Hiába örültünk…

blank

blank

Ahogyan arról mi is beszámoltunk a minap, március után újabb információ került nyilvánosságra a 2019-es E3-n bejelentett Elden Ringről. A FromSoftware műhelyében készülő játék egy hatmásodperces videó által pörgette fel ismét az internet népét, rövid betekintést nyújtva a környezetbe. A felvétel láttán pedig sokan szentül hitték, hogy a tokiói székhelyű csapat és/vagy a kiadó Bandai Namco végre megtöri a csendet, és valami érdemlegeset is elhint a programról. Nos, legnagyobb sajnálatukra (és természetesen a miénkre) kiderült, hogy mégsem az Elden Ringből származik a kiszivárgott jelenetsor.

A szomorú hírről a Reddit fórumozói tájékoztatták a világháló népét, akik addig csűrték-csavarták a dolgot, és kerestek-kutattak, amíg rá nem bukkantak a kiábrándító valóságra: a felvétel nem az Elden Ringből, hanem egy Jack Phan nevű szabadúszó 3D-s művész egyik művéből lett kivágva, amit az ArtStation nevű weboldalon mutatott be. A megtévesztés azért sikerülhetett, mivel Phan elmondása szerint munkájára erősen hatott a Dark Souls-sorozat, amely körbe tulajdonképpen az Elden Ring is tartozik. A művész ezen kívül arról is beszélt, hogy rendkívül hízelgő számára, hogy valaki kiollózta a videójából ezt a pár másodpercet, és az Elden Ring egyik jeleneteként próbálta eladni, és sajnálja, hogy el kell szomorítania a játékosokat, de ő maga is megerősíti, hogy a felvétel hamisítvány.

Jack Phan videója, amiből kivágták azt a bizonyos hat másodpercet.

Egy szalmaszállal tehát szegényebbek lettünk, de a hírek szerint nincs minden veszve, közeleg ugyanis az újabb E3, amelyen a Bandai Namco is részt vesz, ami sokak lelkében meggyújthatja a mécsest, hogy talán majd annak keretén belül végre bejelentik az Elden Ringet. És ha ez még nem is történik meg, legalább valami érdemleges információra azért mindenképpen számítunk – legalábbis remélhetőleg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak